Dr.House
Аудиофил
- Член од
- 18 февруари 2010
- Мислења
- 2.549
- Поени од реакции
- 3.847
Не, само од жолчкаОд белка неможе холестерол да качи ?
Не, само од жолчкаОд белка неможе холестерол да качи ?
Епа ондак,советот би бил-Не, само од жолчка
Мхм,иначе прочита ли за висината дека сум 1,83 сега видов во здравствената книшка од последниот систематски преглед..малце сум избегал..Епа ондак,советот би бил-
јади јајца,само тргај ги жопчките,јади ги само белките,или,јади умерено жолчки,по 1-2(?) на ден
Тогаш имаш мускулче на тебе,ама ипак,10 кила ти фалат пак..Мхм,иначе прочита ли за висината дека сум 1,83 сега видов во здравствената книшка од последниот систематски преглед..малце сум избегал..![]()
Па сакам да се здебелам,ама на летниве денови ни ми се јаде ни ништо само течности локам -.-Тогаш имаш мускулче на тебе,ама ипак,10 кила ти фалат пак..
Земи гејнерПа сакам да се здебелам,ама на летниве денови ни ми се јаде ни ништо само течности локам -.-
Сега ќе ти вратиЗеми гејнер
Сега ќе ти врати
-не бе бегај тоа хемии,лоша работа,да ми се испијат тестисите,да ми падне косата на 20 години,и да умрам на 35 од нив
![]()
Pa zatoa sto imas samo 70 kila zatoa mislis taka,jas imam 102 kila cista muskulatura i ne mi preci da jadam normalno i posle 3 dozi dnevno.Да,и стомакот ќе му биде фулл наредни 3 саати,што автоматски е лошо за градење на мускули.
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 18:31 ---
А што те кочи сега да правиш јак трениннг,не сфаќам ? јас вежбам 3 пати појако сега,со 70кг,отколку пред тоа,со 77 кг.
Не сум пробал,но логично е да му биде фулл стомакот.Pa zatoa sto imas samo 70 kila zatoa mislis taka,jas imam 102 kila cista muskulatura i ne mi preci da jadam normalno i posle 3 dozi dnevno.
Crevata so samoto krevanje na kilaza se sirat druze,a so toa i pobaruvackata e pogolema.Не сум пробал,но логично е да му биде фулл стомакот.
Ако е така,тогаш твојот совет не е на место.Crevata so samoto krevanje na kilaza se sirat druze,a so toa i pobaruvackata e pogolema.
Pa dobro,neka pocne so edna doza,ne mora 3 ko mene...edna sabajlecka na prazen stomak,2 saata pred pojadok,i samo proteinska hrana leka lupa,,,4-5 vareni jajca bez zolcka i 2 banani mu se sasvim dovolni za pojadok,,za rucek neka obrne vnimanie samo na riba i belo meso pilesko isto vareno so sto povise zelencuk,,,za vecera nesto lesno poput tuna i salata od kompir(zamena za leb neka bide toa)Ако е така,тогаш твојот совет не е на место.
Другарчево има 72 кг.
Повеќе од 1-2 жолчки на недела не е препорачливо, а за белката и онака поголемиот дел протеин е во белката, во жолчката се генерално железото и другото што останува..Епа ондак,советот би бил-
јади јајца,само тргај ги жопчките,јади ги само белките,или,јади умерено жолчки,по 1-2(?) на ден
Сега,е на место советот.Повеќе од 1-2 жолчки на недела не е препорачливо, а за белката и онака поголемиот дел протеин е во белката, во жолчката се генерално железото и другото што останува..