Човечката раса ќе се подели во два вида

V

Viktoranius

Гостин
И поповите порано се смееле коа им викале дека земјата е тркалезна, па стварно испадна тркалезна.

Јес да споредбава е малце различна, ама поентата е таа.

Значи според сегашниве сценариа можно е и тоа, никад ние нема да дознаеме, ама ко ке подразмисли човек поубаво сосема е можно.

Можно е и да избие нуклеарна војна па да искочи х човечки вид.
Да ама нема докази...тоа се само претпоставки ништо друго.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Па нормално дека нема докази, уште не се случило. Ова се претпоставки за 3000 год во иднината.

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
3000та година... хехе ние нема да постоиме тогаш, затоа не се замарајте:pos2:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Tаа поделба веќе почна, ете јас сум убав, интелигентен, бистар, паметен, духовит.....

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Висок 2 метра и имаш 112 години...
Реков почна да се дели, ги немам сите карактеристики (висина и години) само ги имам интелегенцијата, бистрината, памет, лепота, стројност, атрактивност, духовитост...

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.830
Поени од реакции
10.227
Јбг бар нема да сум единствен, цела раса ќе има грда како мене :pos2:

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Интересна преобразба ама појма немам дали ќе исчека човековата раса нели 2012 ништо нема да остане!!!:tapp:

H

^HITMAN^

Гостин
Мажите ќе имаат симетрични лица, длабоки гласови и поголеми пениси, додека жените убава коса, кожа без влакна, големи очи и гради.
Доколку сите жени бидат вакви какви што ги опиша, тогаш знае ли некој каде замрзнуваат луѓе да отидам па да ме одмрзнат после 100,000 години,а?
А и според описот жените на Шехерезад треба да личат изгледа.:pos2:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Могуче, зошто да не. Факт е дека човековата еволуција сеуште е активен процес.
Само ко шо тргнала работава (со војни, болести, вируси, нуклеарни шитс и сл) тешко дека ќе издржи човештвово уше 1000 години, или ќе се опаметиме, А? :nesum:

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Има логика во ова, онака лаична.

Грдите ке се спаруваат со грдите, по логика дека грд човек неможе да освои убав, убавите со убавите и демек, по доволно време, во овој случај 3000 год, таа селекција ке си дојде на виделина.
А милионерите кои се грди а имаат пари и од таа причина може да си дозволат да се спрат со убави? Или ова е за некој идеален систем во иднина кога нема да има пари. :)

F

FilipMacedon

Гостин
Расните разлики ќе бидат работа од минатото, бидејќи сите луѓе ќе имаат ист тен со боја на кафе.
Ова да го прочиташе Хитлер пред 7 децении верувам дека ке се самоубиеше уште 39тата година,и ке немаше втора светска војна.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom