Човечката раса ќе се подели во два вида

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
mozno e ama ne za 1000 godini nego povise 2000,3000 i tn. posto evolucijata sporo ide. a drzi voda zatoa i sto majmunite se podelile na ednite pametni i intelegentni (nie) drugite glupi i grdi (majmunite) ama pak vleceme koreni od nivnite geni i zatoa uste ima nekoi sto se grdi i glupi, zatoa sto evolucijata e spora ce treba uste 5-6000 godini site da bidat pametni i ubavi.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
mozno e ama ne za 1000 godini nego povise 2000,3000 i tn. posto evolucijata sporo ide. a drzi voda zatoa i sto majmunite se podelile na ednite pametni i intelegentni (nie) drugite glupi i grdi (majmunite) ama pak vleceme koreni od nivnite geni i zatoa uste ima nekoi sto se grdi i glupi, zatoa sto evolucijata e spora ce treba uste 5-6000 godini site da bidat pametni i ubavi.
Или неколку потези со рацете на господ :D

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Иш бе, не ме цитирај, поради тие од твојот вид ке ја снема човечката раса.

А што па тебе те погодија придавките толку?
Мислам дека придавките се доволни за објаснување колку да не се повторувам со другите членови предходно, ако сакаш да видиш пошроко објаснување види каде сум кликнал "Ми се допаѓа", најверојатно имаш капацитет да го направиш тоа, ти си од "паметниот" вид со висок капацитет изгледа.
Да, како што реков, немаш мозочен капацитет. Не ме погодија самите придавки, туку уморопаците што ги користат, а немаат улога во објаснувањето. Молимте, fake and gay, a?

Мојот вид? Затоа ли сме 7 милијарди во глобални рамки, и расте популацијата? А ти крајот ни го виде. Нема доволно голем facepalm на нетов да го ставам овде и изразам моево разочарување што на вакви дебили им е дозволено да имаат нет конекција.

А ваљда имаш прсти па сам да искуцаш што е нефалибно во теоријата, онака, дел по дел. Или се наслонуваш на туѓи размислувања, и немаш свое јас? Може и тоа ќе да е.

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Да, како што реков, немаш мозочен капацитет. Не ме погодија самите придавки, туку уморопаците што ги користат, а немаат улога во објаснувањето. Молимте, fake and gay, a?

Мојот вид? Затоа ли сме 7 милијарди во глобални рамки, и расте популацијата? А ти крајот ни го виде. Нема доволно голем facepalm на нетов да го ставам овде и изразам моево разочарување што на вакви дебили им е дозволено да имаат нет конекција.

А ваљда имаш прсти па сам да искуцаш што е нефалибно во теоријата, онака, дел по дел. Или се наслонуваш на туѓи размислувања, и немаш свое јас? Може и тоа ќе да е.
Идеме на простачки навреди, а? Со ништо повикан доага и навредува. Али ако, who gives a f*ck, никој не е навреден, тоа е само одраз на твојата домашна култура која твоите (не) ти ја дале.
Ајде сега оде*и, идеш на игнор, и така нема што паметно да се прочита од тебе, само fake and gay глупости.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Идеме на простачки навреди, а? Со ништо повикан доага и навредува. Али ако, who gives a f*ck, никој не е навреден, тоа е само одраз на твојата домашна култура која твоите (не) ти ја дале.
Ајде сега оде*и, идеш на игнор, и така нема што паметно да се прочита од тебе, само fake and gay глупости.
Фала за урбаниот речник. Според тамошните 7 дефиниции, ти си значи просечен јутјуб трол. Мислам дека доволно сам се навреди со придавката "просечен".

Не сум крив што сам си се уби со секој нареден пост. Научи си да аргументираш.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Еве една колумна да прочиташ, создадена за луѓе кои го делат твојот светоглед...

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=101811937477&id=13&setIzdanie=22408

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.744
Поени од реакции
4.507
Верувал или не ова е за 100.000 години во иднината така да не вреди воопшто да се размислува.
Па и за 3000 години да е сепак не вреди.Исто како Аристотел да размислувал што ќе правам јас денес жими стој*ко што ќе предвидел дека на ПЦ ќе си го арчи животот човечката раса.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Ништо чудно..со радијацијата видовте и самите што почна да се случува со човечкиот род..па како што кажа еден член ако избие нуклеарна војна тие што ке се скријат во нуклеарни засолништа ке останат нормални а другите..или ке загинат или ке се деформираат..незнам баш како оди тоа..недај боже..ама сепак верувам..

Член од
15 јануари 2012
Мислења
652
Поени од реакции
192
Vozmozno e. Ne bas do tolku drasticno kako sto tie navele, ama deka moze da ima deformirani, moze. Setete se samo na Hirosima, Nagasaki, Cernobil. Svetot e pon so takvi nuklearki, atomski bombi. Nekolku takvi otide svetot, ne pola - pola, 98 % ke bideme takvi.
--- надополнето: 8 мај 2012 во 10:58 ---
Bilosko oruzje, nuklerno oruzje, biotehnolosko, atomski bombi, nuklearni centrali, bolesti, susa, glad, nemanje cista i pitka voda.....

Член од
18 октомври 2011
Мислења
72
Поени од реакции
83
Само гоблините (глупавите) повеќе ќе се разможуваат од тие паметните и убавите, затоа што нема ништо да планираат пошто се глупави гоблини и ќе прават деца до бесвест. ќе се накотат како кина и индија заедно..и автоматски убавите и паметните ќе исчезнат :facepalm:

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Според мене - Мислам дека нема ни да дочекаме таква поделба!
Човекот се замери со природата, па не ме чуди ако за некои 20-30 години, не не истреби....
Некогаш дури помислувам, дека човекот може да мутира во нешто друго..... ама сепак пак доаѓам до она дека ќе бидеме истребени и ќе ја доживееме судбината на диносаурусите!
И така уште една ледена доба, еволуција....нови видови....
А можен е и контакт со вонземјани..... :eek:
:pos:

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Теоријава не е far-fetched ако некој земе да ја разгледа убаво "под микроскоп". Проблемот е што не е толку едноставна, и да резултира со толкави екстреми, и тоа само две единствени нишки. Сигурно ќе се повеќе.

Член од
7 август 2010
Мислења
150
Поени од реакции
50
Според врвните научници, еден ден човечката раса ќе се подели на два посебни вида - атрактивна, интелегентна елита и не многу паметни, грди суштества кои личат на гоблини.
Ова од завршетокот на филмот Time Machine:icon_lol:

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.725
Поени од реакции
1.130
Темата не знаев каде да ја ставам, па бидејќи е од научен вид и научно откритие, мислам дека тука и е местото.

Според врвните научници, еден ден човечката раса ќе се подели на два посебни вида - атрактивна, интелегентна елита и не многу паметни, грди суштества кои личат на гоблини.

100.000 години во иднината, сексуалната селекција ќе допринесе да се развијат две различни сорти.

Алармантни проценки доаѓаат од теоретичарот за еволуција Оливер Кари од Лондон, кој вели дека човечката раса ќе го достигне својот физички врв околу 3000 година.

Овие луѓе ќе бидат високи околу 2 метри и ќе живеат до 120 години.

Мажите ќе имаат симетрични лица, длабоки гласови и поголеми пениси, додека жените убава коса, кожа без влакна, големи очи и гради.

Расните разлики ќе бидат работа од минатото, бидејќи сите луѓе ќе имаат ист тен со боја на кафе.
Линкче може од напишаново ?

Kajgana Shop

На врв Bottom