Pa vo posledno vreme nas Turcite mnogu ni se kradi Istorijata od balkanskite zemji, pocnuvajki od Grcija pa se do Makedonija i Albanija, Grcite velat deka Gevrekot e Grcki, a fakticki site znaat deka e Turski, isto e i so baklavata, site znaat deka baklavata e turski,ovie velat deka e grcki, pa potoa ovdeka vo Makeodnija,mozebi ke se zacudat nekoi clenovi zosto ja spomnav i Makedonija, no moram da kazam deka ovdeka ni se kradi Turskoto Kafe, pa gledam razni razni gluposti po televiziite,kade sto Tursko crno kafe se prestavuva MAKEDONSKO CRNO KAFE, kako prvo ima Istorija za kafeto,zosto se vika Tursko kafe,i kako ostanalo toa so imeto tursko kafe, i vo Velika Britanija da odis i vo Singapur i sekade vo svetot sekade e Tursko Kafe ili potocno kazano Turkish Coffee ima Istorija za toa kako ostanalo kafeto Tursko, sem ovdeka vo Makedonija koga ke reklamirat nesto za Hrana i Vino, i odma gledam tuka opp Makedonsko kafe, aj majkata rekov koga bidna toa, ednostavno se zacudiv, nejse pa posle Grcija i Makedonija, na red doaga i Albanija, od nekoi pak slusam deka site akteri site politicki lideri vo Turcija bile albanci, aj majkata rekov i za toa, pa pocni od Ataturk pa se do Erdogan, site imale albasko poteklo, aj majkata rekov uste ednas, duri i vo Turcija se smejat so ovie balkanski gluposti, ama Turcija ne reagira na ovie raboti, bas interesni im se balkanskite zemji kako se obiduvaat da napravat nova istorija od tugi zemji, pa da vi kazam realno i mene mi e interesno.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Kradete slobodno..
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Vo Turcija smesni karikaturi se pravi so ovie raboti od tipot kako kaj nas sto e so Pecko..
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)