Чиј е ѓеврекот? :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.253
Варено геврече сум јадел кај Елена, пекарата кај џамлијата. Охридското варено геврече е топ (y)
Ако мислиме на истата пекара, долго време е затворена.Ми беше во комшии едно време :)
Остај то, дај да го заштитиме па нека се чадат другиве љубоморни балканци :pos:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.722
Поени од реакции
35.522
Кутри Гејовци на големи маки се, ај што Фиром има територијални претензии кон нив, туку сега Турција што сака да им го ‘‘украде‘‘ ѓеврекот и да го прикаже како свој :свиркам: не им е лесно.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Кутри Гејовци на големи маки се, ај што Фиром има територијални претензии кон нив, туку сега Турција што сака да им го ‘‘украде‘‘ ѓеврекот и да го прикаже како свој :свиркам: не им е лесно.
Мака си имаат Арапите им ги купуваат островите, уште узото некој да им го украде и капитулација:sneaky:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Член од
20 април 2012
Мислења
28
Поени од реакции
46
Ако мислиме на истата пекара, долго време е затворена.Ми беше во комшии едно време :)
Остај то, дај да го заштитиме па нека се чадат другиве љубоморни балканци :pos:
Да и од ко ќе го заштитиме то ес патентираме,после то ќе ги уценвиме на Гејциве со него,услов за да ви го дајме ѓевреков е вие да не признајте под нашево уставно име и молим лепо ето ти и Нато и Еу и све после:pos:

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
многу побитно е чиј е сусамот....оти велат без сусам ѓеврек не бива

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.174
Поени од реакции
3.729
слушав прееска на сител и неможев да поверувам зашто се караат хаахаахаахахха чиј бил ѓеврекот хАХАХАХХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХА:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Пфф шо ги гледам чудни, сега татарчињата тријат раце, двајца се караат третиот користи.

Туку има нешто што не е грчко на планетава? Мислам у кој филм се грциве не ми е јасно.
Човек да не се пошегува бре Леандра.
--- надополнето: 23 април 2012 во 23:15 ---
Замисли и Грците не ги сакаат, ниту посакуваат нешто што бугар допрел. Која беда еј :pos:
И поубаво :icon_lol:
--- надополнето: 23 април 2012 во 23:16 ---
Чија е шведската маса?
А шведската троjка?:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom