Читање книги

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
Многу читам книги.Обожавам повеќе видови на книги.Не се определувам од видот.Го обожавам Ден Браун,Пауло Коелјо...
Еве неколку како препорака
Порака во шише-Николас Спаркс
Чекори за сеќавање-Николас Спаркс
Времето на лаљињата-Дебора Могах
Единаесет минути-Пауло Коелјо
Вероника реши да умре-Пауло Коелјо
Сите од Ден Браун.
17 превила за подобар живот-Ог Мандино
Најголемиот трговец на светот-Ог Мандино
Најголемата лекција на животот-Мич Елбом
ова ми е топ листата сега засега.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Повеќе се радувам на книга отколку на препорачан филм. Кога сакам некоја книга да прочитам, тогаш ја читам, што не е случај со филмови. На филмови заспивам.

Ј

јовица11

Гостин
Порано читав многу,сега интернетов по дома ми ја убива желбата да седнам и да читам,порано се дешаваше и по 2-3 книги да читам истовремено,сега една ја влечам со месеци,what I've done?!

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Читам, кога имам време и кога ќе улетам на добра книга. Се нервирам што се некако немам пари да купувам книги, а за непотребни глупости секогаш магично имам. :icon_roll
Не читам доволно, тоа е сигурно.

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
обожаваам добра книга ...да не станеш додека не ја прочиташ да ја читаш со нетрпеливост онака како ке заврши , што ке се деси , а не да ја читаш за да ја прочиташ...Е ТОА Е ДОБРА КНИГА

Ј

јовица11

Гостин
обожаваам добра книга ...да не станеш додека не ја прочиташ да ја читаш со нетрпеливост онака како ке заврши , што ке се деси , а не да ја читаш за да ја прочиташ...Е ТОА Е ДОБРА КНИГА
Се согласувам,книгите на Шелдон и Ден Браун така делуваат на мене

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Јас веќе една недела читам упаство за машина за перење на пајнци марка “НЕО“.
Негде сум до средина и се уште не знам како ќе заврши, напнато и неизвесно...

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Јас си читкам книги и сакам да ги купувам..Сега да си ја земам платата и кај и да е едно,три книги не ми бегаат..Морам да си купам,сакам да си ги имам...

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
Се согласувам,книгите на Шелдон и Ден Браун така делуваат на мене
Исто и на мене,сакав да ги прочитам во еден здив.Можеби и затоа толку го обожавам Ден Браун.Некој ми префрла дека сум го обожавала поради глупостите што ги тресел.А као демек на гугл секој шо ќе пише вистина е.

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
Јас си читкам книги и сакам да ги купувам..Сега да си ја земам платата и кај и да е едно,три книги не ми бегаат..Морам да си купам,сакам да си ги имам...
Ах блазе си ти.Тешки и јас да си земав плата ќе си купував секогаш книги,а вака морам да се "излижам" дома за да ми дадат да си купам зашо се ми треба-бижутерија,алишта... и за книги не ми останува никогаш од парите шо ми ги даваат.Ај уште неколку години ќе дочекам и јас како тебе.:helou:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Љуѓе...ова (читање книги) не е хоби...то е тортура :tapp:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Citam knigi.Gi imam procitano site "Hari Poter" mnogu dobra kniga,gi citam i site lektiri se razbira tie sto se ubavi i privlecni.

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Обожавам криминалистички романи...Особено романите на Агата Кристи...кога читам некое нејзино дело, едноставно сакам цело да ги исчитам до крај...едноставно прекрасно...:)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Јас многу читам книги... кога ќе станам насабајле ќе земам така 3-4 дебели книги и читам читам... Во сабота најмногу читаме кога ќе се собереме другарите некаде ќе земеме од тие најдебелите книги да видете какво читање паѓа и така читаме цела вечер додека не прочитаме се:).:vozbud:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
532
Поени од реакции
614
Читањето книги е моето најомилено хоби. Уживам додека читам. Вистинска релаксација. За време на учебна година слабо читам книги бидејќи читам лектири.:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom