Читање книги

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
искрено не читам книги,,освен тие што ми требале за у школо,,но кога ги читам уживам посебно ако е некоја интересна:pipi:

Darth Malak

Blue is the Colour
Член од
16 октомври 2007
Мислења
153
Поени од реакции
5
Јас читам многу книги. Сакам книги како Хари Потер ама Господар на прстените никако не можев да ја прочитам. Летоска ја прочитав Сахара (многу добра книга) од Клајв Каслер а сега ја читам Англискиот Атентатор од Даниел Силва.

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Aliester Croweley - Јога во 8 лекции
Најдобрата досеа

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Преку летото кога немам обврски читам многу книги, а да исто и за време на зимската пауза од факултет
Останатиот период немам баш многу време да читам доволно ми се книгите што ги имам за факултет и не се воопшто мали:)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Да ми дадеш лектира или некое дело за во школо нема шанси да го прочитам,ретко кога некое може да има интересна тема па затоа и многу не ме интересираат иако некад морам да ги читам.А вака за преку лето зашто да не..прочитав до сега 4 книги и ептен ми се допаднаа(нормално кога јас самата ги бирам,а не некој друг да ми ги даде)..сега праам мала пауза а планирам бар ушпте две да прочитам.Ме опуштаат и дефинитивно е многу подобро читање на кревет отколку дремење на пц со саати:toe:

Член од
31 март 2008
Мислења
2.586
Поени од реакции
1.902
мн читам. дури и премногу.
најмногу сакам трилери и историски книги

H

HITCH

Гостин
Невеста во Борџии за Папата Александар 6 топ не е научна фантастика туку е лудило се чита за 1 ден

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
сакам книги и кога имам време читам,дефинитивно може да ти се промени живот ради некој книга.
последна шо ја прочитав е “знаеш ли да чуваш тајни“
следна ми е “женскост и разделба на личност“-од фројд.

сакам психолошки,криминалистички и книги пуни со мистерија,со загатки и сл.

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Многу сакам да читам книги, какви и да се. Секоја книга си носи изненадување, баш затоа се интересни, незнаеш каква ќе ти се падне:).

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
У последно време ич не читам книги,само од оние за на школо...Некако неможам да најдам добра книга со добра содржина и да ја читам со мерак

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Сакам да читам психолошки книги тие ми се некако најинтересни.Мразам однапред предвидливи и вулгарни книги напишани на прост жарконски начин.Може да земам и некој криминалистички роман да читам ама многу ретко.Сакам добра книга која ќе ме натера што се вика во еден здив да ја прочитам , а не да ги бројам страните до крај и со сила да читам:toe:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Лектири воопшто не читам а книгите на Ден Браун ги обожавам: Ангели и Демони, Кодот на Да Винчи и сеа треба да земам уште една од него

Член од
17 август 2008
Мислења
98
Поени од реакции
10
читам и јас многу, едно од моите омилени работи. омилени книги ми се деловите од хари потер штета што ги нема сите на македонски, читани ми се и 5 книги од автостоперски водич низ галаксија ептен е одкачено и онака си читам што ќе стигнам:

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
Лектири воопшто не читам а книгите на Ден Браун ги обожавам: Ангели и Демони, Кодот на Да Винчи и сеа треба да земам уште една од него
Ден браун.Го обожавам....
види ги овие... мора да се интересни и со висок коефициент на интелегенција.

Kajgana Shop

На врв Bottom