Значи добро е шо Фердинанд не игра а?
Ќе игра Видич.Инаку, Видич изгледа нема да игра!
А како втор стопер О Шеј? :|Ќе игра Видич.
"Vidic has trained for the last three days and should be OK," Ferguson said on Friday. "Berbatov got a knock and we’ll see what he’s like in training today, but he should be fine.
"Rio and Park are both out and Gary is suspended, of course. Other than that, the rest are fit and we’re ready for a big game."
Не бе Фавали ќе го стаиме.А како втор стопер О Шеј? :|
Само прашав, и баш ме интересира како ќе изигра. :pos2:Не бе Фавали ќе го стаиме.
О`Шеј,Еванс,Браун има доволно опцииА како втор стопер О Шеј? :|
Ха. Друже реално е послаб али и најслаб да е не би доживеал дебакл така да. Инаку ќе прајме муабет од Јануари кога сигурно ќе донесат играчи што ќе градат иднина во Јунајтед така да.. Инаку не живее Јунајтед на стара слава да живееше немаше да освои 3 титули по ред и 2 финалинја во ЛШ од кое едното го доби така да џабе е зборување.Хахаха ете ти брат типичен пример за навивач на Манчестер. Добро бе Челзи може да го стигне Манчестер за едно 20 години во титули реално ама ако е така дај да не игра сега Манчестер фудбал:pos2: или ете и звезда има трофеј од лига шампиони па види каде е не се живее на стара слава... Се гледа моментално кој е кој тука е фактот дека Манчестер сезонава е послаб од Челзи усвари Манчестер е најслаб од цела голема четворка сезонава :helou:
До тебе е, зато шо „тој шампионски Челзи на Мурињо“ ја понижи, ја посрамоти, ја уништи цела Премиер Лига, на чело со Арсенал и Јунајтед, кои заостанувааа по 15 и 20 бода, иако второ- и трето- пласирани, со рекорд по освоени бодови. Веројатно уште ти е ко траума, инаку не гледам друго објаснување. Првак е тој со повеќе поени од сите други. Плус и понижување, тоа е раритетно. :smir:Челзи некако сезонава не ми внел страв како шампионски претендент, дали е нешто до мене ама не е тој шампионски Челзи на Мурињо. Ни малце не беа убедливи со Ливерпул и тепаа оти ги искористија шансите, додека играта против Виган и Вила покажува дека се далеку од непобедливи како што мислат поретардиранките членови на форумот.
Сетете се лани кој беше во полоша форма пред дербито на Стемфорд па Челзи се вадеше во 88 мин со Калу за 1-1.
Мој тип:
Челзи-Манчестер 1:2 со гол на Овен во 84 минута.
Само се надевам дека ке победи подобриот, а не посреќниот.
Тешко е да си фан на Ливерпул деновиве а? Го прочитав твојот коментар за жал и не прочитав ништо асално, напротив видов погрдни зборови упатени кон мојот тим без ни малце трошка интелегенција како резултат на веќе знаеме зошто.!.Дено, а да ти дадам мој постер во природна големина? Гледам дека сум ти идол. Знаеш што правам изминативе недели, знаеш што мислам, се' за мене. Ако сакаш, одма ти го давам. Цел ...
Прибери се момаку, годините ти е сериозни, за женење си веќе, а правиш муабети како седмо оделенче. Дали воопшто го прочита мојот коментар на оваа тема? Или те мрзеше, па прочита Карпентер и веднаш бистро размисли: „Овај мора да пишувал за Ливерпул, за Жерар Улие, па можеби и за Брус Гробелар“.
Е оти така ре? Дан ти стави некој во млекото олку рано, оти ми делуваш поинаку, не си ми стариот добар Дено кој (најверојатно) со внимание ги читаше сите коментари. Па спрема тоа и реплицираше ...
Но добро, твое си е да коментираш и мудруваш. А мене веќе ме мрзи. Истото пак истото. Имаше неколкумина пред тебе. ЈАс напишав дека Челси ќе тепа, одма се закачивте за Ливерпул за реката Мерси и за тоа „Хаха слаби сте, Титаник тргнa од Саутхемптон, а не од Ливерпул“. Добро бе, за што правиме муабет ние воопшто?
Еднаш ...
Двапати....
Трет пат...остајте го Ливерпул на страна, барем на темава. Зборувајте за Челси и Манчестер и се' околу нив. Доста е резилење ...
До следното видување... Јас во Германија навивам за Минхен 1860..па ајде сега нафрлете ми се за него
Не може ја траума да имам од 2 години бе бачко. Нема логика, ми надоместиле Манчестер за да иам трауми и од 10 години без титула, фин човек е Ферги.До тебе е, зато шо „тој шампионски Челзи на Мурињо“ ја понижи, ја посрамоти, ја уништи цела Премиер Лига, на чело со Арсенал и Јунајтед, кои заостанувааа по 15 и 20 бода, иако второ- и трето- пласирани, со рекорд по освоени бодови. Веројатно уште ти е ко траума, инаку не гледам друго објаснување. Првак е тој со повеќе поени од сите други. Плус и понижување, тоа е раритетно. :smir:
Такво нешто тешко се повторува.
Ливерпул, тактички добиен, можеби ти бомба очекуваше. Торес и Џерард изеени од Есиен, Балак, Тери, Карваљо. Втор чекор, да ги искористиш шансите. Финито.
Немој молим те, немој Сколари со Анчелоти да ми го споредуваваш, и нивните методи на работа пред се.