ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.754
- Поени од реакции
- 43.942
Чек де..Ќе видиме дали сме послаби...има уште 39 часа.Зашто секогаш кога сте послаби почнувате муабети за историја?
Чек де..Ќе видиме дали сме послаби...има уште 39 часа.Зашто секогаш кога сте послаби почнувате муабети за историја?
Да послаби сме не одрекувам но тоа е моментално. Јунајтед секогаш губел големи играчи т.е. ги продавал но секогаш останувал тоа што е - клуб со голема историја и клуб секогаш подготвен за најголеми дострели.Еј стварно нема смисла, сеа ги прочитав последниве 2-3 страни, повеќе има препирки Јунајтед - Ливерпул отколку за натпреварот во недела. Фанови на Јунајтед, сконцентрирајте се на Челзи малку, тоа e следниот голем проблем за вас, остајте го Ливерпул за некоја друга прилика.
Твојата фамилија сигурно ќе јаде пица, уште на полувреме ќе можете да излезете, рано ќе биде решен натпреварот
Зашто секогаш кога сте послаби почнувате муабети за историја?
Сосе јајцата или... ?Челси ќе му го набие на манчестер до крај. Еве ти малку поперверзна, ама граматички точна, според Блаже Конески реченица.
Јас не знам да напишам реченица? уствари, за да биде добра, треба да напишам дека дркам на Фергусон и дека манчестер ќе победи со 0:6 ?
Стварно си имаш некои нерасчистени сметки со самата себе. Затоа и навиваш за Манчестер. Сочуство прими мое, најискрено!
Да, вистината (која и да е) боли, ама најмногу боли кога ќе мелеш како празна воденица на тема каде што воопшто не се зборува за Ливерпул. Јака ствар
Прибери се чупе, дај нешто поконструктивно. Огладнев од вакви коментари. А во 1 и пол не ми се мачка мајонез...
Упс, да не споменам што мајонез ќе јадам, да не испадне дека е спонозор на манчестер. Тешко мене ќе е после
Енитинг елс?
епа чим зборат за историја ете им го ливерпоол и нека лечат комплекси со нив како и да недела има да го сркааат:kez: до крај и баш ќе го чекам фергусон да почне да се лигави како што му е обичај...Ха друже Челзи мора уште многу да се мачи за да успее да стане она што е сега Јунајтед. Инаку уште 1001 ноќ вакви празни муабети се џабе кога сепак Јунајтед е Јунајтед, а Ферги жива легенда така да...
Не реков ништо околу тоа кој ќе биде шампион, мислев само на моменталната форма и позицијата на табелата. Се слагам дека сезоната е долга.Чек де..Ќе видиме дали сме послаби...има уште 39 часа.
А од кај произлезе ова дека сме послаби?Види ги последните 5 утакмици меѓу Јунајтед и Челзи па збори, или и тоа е историја и се важи само она од Комјунити шилд-от?Плус, ваш фан почна за историја да збори, како 5-0 сте не тепале пред 15 години.Зашто секогаш кога сте послаби почнувате муабети за историја?
Ќе видиме кој ќе ќути, ептен сте се дигнале, треба некој да ве спушти, редно е.Иначе утакмицата у недела се игра.аааа да заборавив ви го нема кики да свршувате на него сега затоа молчите и се молите за чудо да се случи утреее:tv:
Искрено...се плашам само од Дрогба..од другите не ми е баш страв..Но и да победите,5 поени лесно се стигаат..Сепак ќе биде јако..едвај чекам..И многу мило ќе ми биде доколку тепа Јунајтед,да ви ги видам фаците на тие што тврдите дека Челзи ќе го прегази Јунајтед..Не реков ништо околу тоа кој ќе биде шампион, мислев само на моменталната форма и позицијата на табелата. Се слагам дека сезоната е долга.
Само глупи се муабетите од типот, "џабе ви е, ние колку титули имаме освоени, вие во наредните 100 години нема да освоите толку". Ако на некои тоа им е утеха, тогаш ок, добро е да се има и нешто за утеха. Би сакал во недела некои од фановите на Јунајтед да си помислат, "добро, Челзи не прегази, ама ние имаме освоено повеќе титули"
Не го поддржав тој што рече дека 5-0 сме ве тепале, сме ве тепале и тоа е тоа, тоа е минато. јас не зборам за минатите утакмици, збориме за натпреварот во недела, и моменталната форма на екипите. Што е битно како завршиле последните пет утакмици, или како завршил Комјунити Шилд сезонава. Битно и за двете екипи е што ќе се случува во недела, тоа е најбитно во моментов.А од кај произлезе ова дека сме послаби?Види ги последните 5 утакмици меѓу Јунајтед и Челзи па збори, или и тоа е историја и се важи само она од Комјунити шилд-от?Плус, ваш фан почна за историја да збори, како 5-0 сте не тепале пред 15 години.
Остај го Ливерпул. И тој има 18 титули во Англија али тоа се само дрвени уште во времето на Чемпионшип дивизијата. Инаку Премиер Лига немат па гледај во недела и ке прајме муабет. П.С. Ферги не се лигави само е реален али сепак фудбалот е суров.епа чим зборат за историја ете им го ливерпоол и нека лечат комплекси со нив како и да недела има да го сркааат:kez: до крај и баш ќе го чекам фергусон да почне да се лигави како што му е обичај...
Да, морам да признаам, високо летаме, и мене ми е страв да не паднеме во недела. Се може да се случи, може и Јунајтед да тепа. Фудбал е, се случува и послабиот да победи се зезам, не го сваќајте ова како провокација. имам почит спрема противниците.Искрено...се плашам само од Дрогба..од другите не ми е баш страв..Но и да победите,5 поени лесно се стигаат..Сепак ќе биде јако..едвај чекам..И многу мило ќе ми биде доколку тепа Јунајтед,да ви ги видам фаците на тие што тврдите дека Челзи ќе го прегази Јунајтед..
Многу високо летате бачко..Можно е да скршете некоја коска
оо море само да тепа Јунајтед..Сите ќе ве стаам у потпис :pos2:
Хехе никој не се дига се кажува само реалностаА од кај произлезе ова дека сме послаби?Види ги последните 5 утакмици меѓу Јунајтед и Челзи па збори, или и тоа е историја и се важи само она од Комјунити шилд-от?Плус, ваш фан почна за историја да збори, како 5-0 сте не тепале пред 15 години.
Ќе видиме кој ќе ќути, ептен сте се дигнале, треба некој да ве спушти, редно е.Иначе утакмицата у недела се игра.
их не се лигави затоа по два пакети мастики јаде ко луд па откако ќе загуби судиите му биле криви не трчале многуОстај го Ливерпул. И тој има 18 титули во Англија али тоа се само дрвени уште во времето на Чемпионшип дивизијата. Инаку Премиер Лига немат па гледај во недела и ке прајме муабет. П.С. Ферги не се лигави само е реален али сепак фудбалот е суров.
А да те прашам денееска кој ден сме сабота или од што се уплашивте почнавте и деновите да ги мешатеЌе видиме кој ќе ќути, ептен сте се дигнале, треба некој да ве спушти, редно е.Иначе утакмицата у недела се игра.