Челзи - Манчестер Јунајтед (Недела 17:00h)

Дербито ќе заврши со:

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
A

Alexander Nevsky

Гостин
Ха па јаде зш му е криво судиите така да серат али сепак тоа е. Али Јунајтед е клуб за почит и секогаш останувал тоа што е така да сувишно е повеќе да зборуваме за тоа. Челзи е сеуште ништо за Јунајтед.
Ти брат излеа си се научил да живееш на стара слава алоооо франкфурт немате победа 5 сезони на стемфорд :helou: и да како тоа секогаш судиите да серат за фергусон:uvo:

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Ти брат излеа си се научил да живееш на стара слава алоооо франкфурт немате победа 5 сезони на стемфорд :helou: и да како тоа секогаш судиите да серат за фергусон:uvo:
Не сум се навикнал друже. Ја зборувам само вистината. Ако Абрамович не уложеше милиони во Челзи тој сеуште ќе беше просечен Англиски клуб, за разлика Јунајтед отсекогаш бил голем клуб и тоа и ќе остане. Патем колку трофеи имате во ЛШ и во Премиер Лигата??

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ха па јаде зш му е криво судиите така да серат али сепак тоа е. Али Јунајтед е клуб за почит и секогаш останувал тоа што е така да сувишно е повеќе да зборуваме за тоа. Челзи е сеуште ништо за Јунајтед.
Не сум се навикнал друже. Ја зборувам само вистината. Ако Абрамович не уложеше милиони во Челзи тој сеуште ќе беше просечен Англиски клуб. Патем колку трофеи имате во ЛШ и во Премиер Лигата??
Хахаха ете ти брат типичен пример за навивач на Манчестер. Добро бе Челзи може да го стигне Манчестер за едно 20 години во титули реално ама ако е така дај да не игра сега Манчестер фудбал:pos2: или ете и звезда има трофеј од лига шампиони па види каде е:toe: не се живее на стара слава... Се гледа моментално кој е кој тука е фактот дека Манчестер сезонава е послаб од Челзи усвари Манчестер е најслаб од цела голема четворка сезонава :helou:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.654
А да те прашам денееска кој ден сме сабота или од што се уплашивте почнавте и деновите да ги мешате:vozbud:
Цел се тресам еве, неможам да заспијам ме глеаш, затоа дремам на форумов.Не го ни видов саатот да ти кажам, дури сеа глеам 2 и кусур фатило.

Иначе неколку новости

Повреденото трио се враќа во недела
Фергусон: Заборавете на Ливерпул, трката е меѓу мојот Јунајтед и Челзи
Сер Алекс спремен за Челзи
Рио во аут 3 недели

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Хахаха ете ти брат типичен пример за навивач на Манчестер. Добро бе Челзи може да го стигне Манчестер за едно 20 години во титули реално ама ако е така дај да не игра сега Манчестер фудбал:pos2: или ете и звезда има трофеј од лига шампиони па види каде е:toe: не се живее на стара слава... Се гледа моментално кој е кој тука е фактот дека Манчестер сезонава е послаб од Челзи усвари Манчестер е најслаб од цела голема четворка сезонава :helou:
Ја па мислев најслаб бил од цела голема четворка сезонава... оно па види ти најслаб бил...

Дај бе не заебавај, за Арсенал секоја чест, на трите натпревари на кои не победија сезонава, беа оштетени и тоа во голема мера, Челзи исто така се добри, ама Ливерпул? Да, го победија Јунајтед, и тоа заслужено, секоја чест за тоа, ама таа победа нема да им го даде ниту трофејот, а ниту пак 4-то место, кое што им виси сезонава.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Извини вака,ама на стара слава живее навивач на Ливерпул..(без навреда)

А тоа што го збори дечкото,сепак е точно..мора да признаете,иако вистината понекогаш боли..
А не знам јас кој доминираше претходните 3 сезони во ПЛ..Тоа не е стара слава другар..3 сезони по ред веќе никој неможе да не симне од врвот,ако освоиме и оваа мислам дека би требало една да одмараме,за да има и за вас нешто..Иначе не знам кај виде дека Манчестер е најслаб од најдобрата четворка..Еве едно прашање: Колку натпревари на Јунајтед следеше сезонава??

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ја па мислев најслаб бил од цела голема четворка сезонава... оно па види ти најслаб бил...

Дај бе не заебавај, за Арсенал секоја чест, на трите натпревари на кои не победија сезонава, беа оштетени и тоа во голема мера, Челзи исто така се добри, ама Ливерпул? Да, го победија Јунајтед, и тоа заслужено, секоја чест за тоа, ама таа победа нема да им го даде ниту трофејот, а ниту пак 4-то место, кое што им виси сезонава.
Чекај бе нели долга е сезоната од кај знаеш што ќе се деси понатака сите дерби до сега што ги игравте ги тепавте на Среќа и тоа со Арсенал и тоа со Сити али сабота не ми се верува така лесно да поминете како што се надевате.:back:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Чекај бе нели долга е сезоната од кај знаеш што ќе се деси понатака сите дерби до сега што ги игравте ги тепавте на Среќа и тоа со Арсенал и тоа со Сити али сабота не ми се верува така лесно да поминете како што се надевате.:back:
Не сакав да постирам ама на вака идиотски пост пораше да вратам.
Ако прочиташ поназад, сите навивачи на Јунајтед се согласуваат дека ќе е тежок натпревар, а ти најде да ќажиш дека се надеваме да поминиме лесно!:pos2:
А за тоа дали е најслаб од големата 4-ка ќе видиме во мај кога ќе се соберат поените. Од искуство сум заприметил дека до Нова Година Јунајтед скоро никогаш не бил на прво место, и после се случува некоја магија, чириба-чирибу и изгледот на табелата се менува. Стварно чудна работа нели?

?

..........

Гостин
какви мавивачи манчестер ќе тепа факт....................:helou:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Пишав за тоа до сега што се случуваше, и дека според тоа што сега (не) го прикажуваат Ливерпул, им виси и 4-то место. Нормално, фала Богу, ако се оправат, мош и титула ќе земат, не гледам на коски јас.
И да, тепавме на среќа, битно тепавме, имаме 2 бода помалку од Челзи и така натаму... :)
Во недела може да се намалат или зголемат, ама претерано е да се типува сигурна победа на Челзи на ваков натпревар. Сепак секој има свое мислење, ти мислиш дека ќе победи Челзи, па ако биде така да ти честитам пред време и уживај си, а ако не биде така купи си паломи уште сега. ЈБГ, тркалезна е топката.
кис4е

A

Alexander Nevsky

Гостин
Извини вака,ама на стара слава живее навивач на Ливерпул..(без навреда)

А тоа што го збори дечкото,сепак е точно..мора да признаете,иако вистината боли..
А не знам јас кој доминираше претходните 3 сезони во ПЛ..Тоа не е стара слава другар..3 сезони по ред веќе никој неможе да не симне од врвот,ако освоиме и оваа мислам дека би требало една да одмараме,за да има и за вас нешто..Иначе не знам кај виде дека Манчестер е најслаб од најдобрата четворка..Еве едно прашање: Колку натпревари на Јунајтед следеше сезонава??
Па и Челзи доминираше буквално доминираше со разлика 12 и 15 бода кога ги зеде титулите е тоа ти се вика доминација а не 2 бода или 3 али сепак заслуживте да земете... и да ги имам следно на поголемите натпреави со ливерпол,арсенал,хул и со сити затоа ви викам дека сте послаби сезонава

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Па и Челзи доминираше буквално доминираше со разлика 12 и 15 бода кога ги зеде титулите е тоа ти се вика доминација а не 2 бода или 3 али сепак заслуживте да земете... и да ги имам следно на поголемите натпреави со ливерпол,арсенал,хул и со сити затоа ви викам дека сте послаби сезонава
Со Ливерпул бевме многу слаби..признавам..Со Арсенал,можда најреално ќе беше нерешено,но сепак и среќата е дел од спортот..Сити ги надигравме,а со Хал не се сеќавам дека сме играле :)

A

Alexander Nevsky

Гостин
Пишав за тоа до сега што се случуваше, и дека според тоа што сега (не) го прикажуваат Ливерпул, им виси и 4-то место. Нормално, фала Богу, ако се оправат, мош и титула ќе земат, не гледам на коски јас.
И да, тепавме на среќа, битно тепавме, имаме 2 бода помалку од Челзи и така натаму... :)
Во недела може да се намалат или зголемат, ама претерано е да се типува сигурна победа на Челзи на ваков натпревар. Сепак секој има свое мислење, ти мислиш дека ќе победи Челзи, па ако биде така да ти честитам пред време и уживај си, а ако не биде така купи си паломи уште сега. ЈБГ, тркалезна е топката.
кис4е
Јесте дека е тркалезна...очекувам добра утакмица само не да се испотепаат а да за паломи ќе цел пакет ама не за мене туку за вас на форумов што ми се надевате дека ќе победите:smir: шо убоо вака сега ми давате мирен сон да имам ајттт поздрав до сите ... и не замеравајте лично ова не е сепак за спорт се работи.

Со Ливерпул бевме многу слаби..признавам..Со Арсенал,можда најреално ќе беше нерешено,но сепак и среќата е дел од спортот..Сити ги надигравме,а со Хал не се сеќавам дека сме играле :)
Усвари со барнли беше да кога загубивте иако не заслуживте.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Јесте дека е тркалезна...очекувам добра утакмица само не да се испотепаат а да за паломи ќе цел пакет ама не за мене туку за вас на форумов што ми се надевате дека ќе победите:smir: шо убоо вака сега ми давате мирен сон да имам ајттт поздрав до сите ... и не замеравајте лично ова не е сепак за спорт се работи.

Усвари со барнли беше да кога загубивте иако не заслуживте.
Многу јасно, ако не па и претерано јасно. :)
А за другово ќе видиме, се е можно...
Инаку, Видич изгледа нема да игра! :(

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
со цела почит кон навивачите на Јунајтед али јас типувам на Челзи... сезонава се страшно добри ќе има многу поголеми проблеми Ферги од тоа што може да си замисли... се гледа и низ историјата дека Карло е стварно незгоден за Ферги...

Челзи 4-2 Манчестер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom