Челзи-Ливерпул, 20.11.2011 17.00h. недела, Стемфорд Бриџ

Ваша прогноза за натпреварот Челзи-Ливерпул(20.11)

• Победа на Челзи

Гласови: 41 44,6%
  • Победа на Ливерул

Гласови: 30 32,6%
  • Нерешено

Гласови: 21 22,8%

• Вкупно гласачи
    92
  • Гласањето е завршено на .
В

Вори

Гостин
Честито победа Ливерпулци.Би рекол сосема заслужена.Кени беше дојден со цел да извади минимум нерешено,се врати со три бода.
Два шута,два гола.И тоа е нешто.Подароци од играчите на Челзи.
Челзи се млитавеше како и впрочем цела сезона,не беше конкретен и го изеде на поштен и фер начин.
Убаво рече дедо ми,ги направи ја мајмуни.

Судијата исто така морам да го пофалам,добра арбитража од негова страна.
Тоа е тоа,се гледаме на Енфилд во 2012 :)

S

Stivie G

Гостин
Редно време беше и ние да имаме добра реализација после еден куп промашувања во претходните натпревари

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ќе го стаам тука, да не замарам во темата за ПЛ....ништо лично, само шала...да не сфатите погрешно...
Breaking News: Chelsea have fined Torres & Meireles 2 weeks wages after they were caught trying to board the bus back to Liverpool...:pos:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Симни ова, отвори преку VLC player и најди го Спортклуб меѓу тие канали ;)
Браво за воа друже :cuc:

Само нешто да прашам, гледам моментално филм на нова ..2 мин. гледам и автоматски се менува следниот канал што е на листата.

Може некако да се среди воа или ќе треба да дремам пред пц да го вракам истиот канал ?

Да не биде офтопик, честито победа на навивачите на Ливерпул. :)

Edit: Средив готово ..

G

Gray Foxx

Гостин
Ќе го стаам тука, да не замарам во темата за ПЛ....ништо лично, само шала...да не сфатите погрешно...
Breaking News: Chelsea have fined Torres & Meireles 2 weeks wages after they were caught trying to board the bus back to Liverpool...:pos:
Добро бе, како може да биде лично воа? Кој асален човек лично би се засегнал со тоа шо ги ладат Меирелеш и Торес?
А со воа извинувањава коа ќе ве прочитам ми се блуе.
Како едно педерче да му се извинува на друго шо ќе го трти у доги...:icon_mrgr:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Добро бе, како може да биде лично воа? Кој асален човек лично би се засегнал со тоа шо ги ладат Меирелеш и Торес?
А со воа извинувањава коа ќе ве прочитам ми се блуе.
Како едно педерче да му се извинува на друго шо ќе го трти у доги...:icon_mrgr:
Кога веќе ми реплицираш, да те прашам....ти ова од искуство или другарите што ти збореле?!

G

Gray Foxx

Гостин
^
Добро бе, полејм одговор не моеше да даеш и да сакаш.
Најозбилно прекинете со блујотините од типот- се извинувам, не го сфаќајте као провокација, мала шала е hehehe ...
Го грди "ривалитетот" помеѓу човеците тука.
Стварно као пешлаци ви е муабетот.
Фан на Ливерпул после огромна победа на неговиот тим над Челзи во постови шо мора да бидат провокаторски и брецачки, он пишуе ништо лично, да не ме сфатите погрешно. :sick:
I miss the old days...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Симни ова, отвори преку VLC player и најди го Спортклуб меѓу тие канали ;)
Браво за ова, се е на место...само не ми е јасно, зошто некогаш имам само звук..а неам слика..уствари си иде тоа што е на програмот...ама во преден план ми е изборот на програмите....а видеото не можам да го видам

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^
Добро бе, полејм одговор не моеше да даеш и да сакаш.
Најозбилно прекинете со блујотините од типот- се извинувам, не го сфаќајте као провокација, мала шала е hehehe ...
Го грди "ривалитетот" помеѓу човеците тука.
Стварно као пешлаци ви е муабетот.
Фан на Ливерпул после огромна победа на неговиот тим над Челзи во постови шо мора да бидат провокаторски и брецачки, он пишуе ништо лично, да не ме сфатите погрешно. :sick:
I miss the old days...
Извини што сум културен....што не сум OG како што си ти....демек, ич к*ур не те боли за ништо....лупаш што сакаш...јас за мене таква слика несакам да оставам.....и постот мој нема врска со ривалитет....само шала после еден натпревар која може погрешно да биде сфатена.....а НЕСАКАМ ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom