Свака част за ова. Уште да најдеш вакви стеам линкови и за сите SkySports и те частам шо сакашСимни ова, отвори преку VLC player и најди го Спортклуб меѓу тие канали![]()
Браво за воа дружеСимни ова, отвори преку VLC player и најди го Спортклуб меѓу тие канали![]()
Добро бе, како може да биде лично воа? Кој асален човек лично би се засегнал со тоа шо ги ладат Меирелеш и Торес?Ќе го стаам тука, да не замарам во темата за ПЛ....ништо лично, само шала...да не сфатите погрешно...
Breaking News: Chelsea have fined Torres & Meireles 2 weeks wages after they were caught trying to board the bus back to Liverpool...![]()
Кога веќе ми реплицираш, да те прашам....ти ова од искуство или другарите што ти збореле?!Добро бе, како може да биде лично воа? Кој асален човек лично би се засегнал со тоа шо ги ладат Меирелеш и Торес?
А со воа извинувањава коа ќе ве прочитам ми се блуе.
Како едно педерче да му се извинува на друго шо ќе го трти у доги...![]()
Алал да тие брат стварно ! , а троши многу нет или ?Симни ова, отвори преку VLC player и најди го Спортклуб меѓу тие канали![]()
Браво за ова, се е на место...само не ми е јасно, зошто некогаш имам само звук..а неам слика..уствари си иде тоа што е на програмот...ама во преден план ми е изборот на програмите....а видеото не можам да го видамСимни ова, отвори преку VLC player и најди го Спортклуб меѓу тие канали![]()
Извини што сум културен....што не сум OG како што си ти....демек, ич к*ур не те боли за ништо....лупаш што сакаш...јас за мене таква слика несакам да оставам.....и постот мој нема врска со ривалитет....само шала после еден натпревар која може погрешно да биде сфатена.....а НЕСАКАМ^
Добро бе, полејм одговор не моеше да даеш и да сакаш.
Најозбилно прекинете со блујотините од типот- се извинувам, не го сфаќајте као провокација, мала шала е hehehe ...
Го грди "ривалитетот" помеѓу човеците тука.
Стварно као пешлаци ви е муабетот.
Фан на Ливерпул после огромна победа на неговиот тим над Челзи во постови шо мора да бидат провокаторски и брецачки, он пишуе ништо лично, да не ме сфатите погрешно.
I miss the old days...