Челзи-Ливерпул, 20.11.2011 17.00h. недела, Стемфорд Бриџ

Ваша прогноза за натпреварот Челзи-Ливерпул(20.11)

• Победа на Челзи

Гласови: 41 44,6%
  • Победа на Ливерул

Гласови: 30 32,6%
  • Нерешено

Гласови: 21 22,8%

• Вкупно гласачи
    92
  • Гласањето е завршено на .

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Браво за воа друже :cuc:

Само нешто да прашам, гледам моментално филм на нова ..2 мин. гледам и автоматски се менува следниот канал што е на листата.

Може некако да се среди воа или ќе треба да дремам пред пц да го вракам истиот канал ?

Да не биде офтопик, честито победа на навивачите на Ливерпул. :)

Edit: Средив готово ..
Како го среди ова и мене ми менува канали по плејлистата на 20тина минути ??

Еве HIGHLIGHTS 18 МИНУТИ ОД MOTD..

G

Gray Foxx

Гостин
Извини што сум културен....што не сум OG како што си ти....демек, ич к*ур не те боли за ништо....лупаш што сакаш...јас за мене таква слика несакам да оставам.....и постот мој нема врска со ривалитет....само шала после еден натпревар која може погрешно да биде сфатена.....а НЕСАКАМ ;)
Ok dude, enjoy in your Anfield movie! (y)

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.801
Поени од реакции
11.406
Еј браво за типот што го избаци програмов!

S

Stivie G

Гостин
Дојде време и за натпреварот од Карлинг Купот, јас очекувам победа и во овој натпревар, иако ќе биде многу потешко и очекувам нашите да ја повторат истата реализација што ја имавме против вас пред една недела

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Полека полека. На гости играме не на Енфилд :D Не се силете многу
Без гајле не се силеме :D.Напротив владее оптимизам кај нас и мислеме дека ќе го добиеме овај меч.Да се надеваме на добар фудбал ,иако втората постава на двата тима ќе си ги одмерат силите тоа е сигурно :).

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Конечно го фатив челзи во спортска и тоа ДУПЛА шанса :pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
и како и после секој натпревар на Торес против неговиот поранешен клуб...следи и најдобрата шега, која гласи:

Scousers say a frustrated Torres tried to kick the dressing room door down. They confirmed that he missed it, hit the wall and injured his leg!!!

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
И уште нешто.Торес веќе си нема појма за фудбал.Време му е за продавање семки.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И уште нешто.Торес веќе си нема појма за фудбал.Време му е за продавање семки.
Има нешто...само месец дена пред да си отиде од ЛФЦ...на Челзи им даде 2 гола....и играше солидно цела полусезона....дали висината на трансферот му ствара огромен притисок, дали сфатил (според него, не од моја гледна точка) дека можеби направил грешка и избрзал со трансфер во конкурент од ПЛ...па го убива психички....стварно незнам што е....:/

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Има нешто...само месец дена пред да си отиде од ЛФЦ...на Челзи им даде 2 гола....и играше солидно цела полусезона....дали висината на трансферот му ствара огромен притисок, дали сфатил (според него, не од моја гледна точка) дека можеби направил грешка и избрзал со трансфер во конкурент од ПЛ...па го убива психички....стварно незнам што е....:/
Следново:Дојде во нов тим.Тоа со трансверот појма неам дали влијае нешто,патем ништо чудно но глупо звуче за професионалец и напаѓач од типот на Торес.Нов тим во кој се игра поразличен фудбал од Ливерпул,како и што можевме да видеме денес па и некогаш во минатото.Игра во тим кој често не го играат Торес.Не го хранат многу со топки.Единствен е Мата што се маче да го најде,а на останатите гајле не им е.И како сакаме Торес да ја врате формата.Како сакаме да игра пак во најдобро светло.Последните голови што му ги стегна на Челзи беа страшни.Ете биднаа неколку топки на почетокот на сезоната добро додадени за да Торес постигне гол.И што стана после Боаш го стави на клупа.Дрогба е на ред.Времето на Дрогба помина и беше прејак напаѓач,како што изјави дека одлуката е донесена и дека ќе си оде на крајот од сезоната.Би сакал Челзи да ги видам после ова што ќе прават , и дали ќе сменат нешто.Патем и додека свикне на фудбалот во Челзи некако тешко му оде на Торес.

Тешка е мисијата Торес да го видеме повторно во најдобро светло иако го сакам тоа :/

Kajgana Shop

На врв Bottom