Цртање

Z

ZeroStyle

Гостин
Лелелел темава е ко за мене бе.
Јас не знам ни обична куќа да нацртам,првачиња 1000 пати подобро од мене цртаат...Ама затоа е сестра ми тука,со дипломи за цртање :)

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
И јас да се приклучам на армијата што појма нема од цртање.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Абе ако ти се верува пред 2-3 месеци одкрив дека ме бива за цртање, ама стрип цртање со молив исклучиво. Ако има некој што сака стрипови нека пише.Алан Форд ЗАКОН

Член од
12 јануари 2008
Мислења
105
Поени од реакции
1
obozavam da crtam i crtam sekogas koga imam vreme

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Ич не сум по цртање.. едноставно немам трпение за такви работи.. А многу сакам да црпам .. пошо кога ги гледам другарките на часовите нема шо да праат и си цртаат.. а цртаат прекрасноо .. понекогаш два дена исти цртеж.. една обична ситница ја цртаат.. ама толку убаво ке ја напраат нема до дека.. додека пак јас.. јас сум мрзља за цртање...

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
Леле колку сакам да цртааамммм.Ништо не ме релаксира така како цртањето.А шо ќе цртам зависи од расположението.:)

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
цртам на часови, цртам Flames најчесто или па дизајнирам Future Car

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Јас и цртање - два различни поими. Јас немам појма од цртање! Јас сум ти пример за анти-талент! :pos2:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Јас и цртање - два различни поими. Јас немам појма од цртање! Јас сум ти пример за анти-талент! :pos2:

:pos::pos::pos: Не си сама.Јас сум антиталент и за цртање и за пеење и за се што треба талент :toe:.

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Си цртам: На математика, хемија, физика, историја, граѓанско....:)

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
I jas sakam da crtam....ama plocki za elektronika :baeh:

Член од
23 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
8
Da ne znae nekoj kade ima kaj nas nekoja specijalizirana art prodavnica? Na vremeto crtav epten, imav edno chudo diplomi od natprevari, republichki vakvi takvi ama zadnji 7-8 godini neam ama ich vreme... pa sea eve koa ja vidov temava mi tekna deka megju drugoto znam i da crtam ;-)
Znachi dosta ego tripoj, za prodavnicata sea.... Sum bil na vremeto kao mal u edna takva, ama nikako da mi tekne kaj beshe. Znachi kompletna beshe, chetki, paleti, shtafelai etc etc...

Ako mu teknue na nekogo neka pishe.

Pozdrav,

Aleksandar

Член од
16 април 2008
Мислења
60
Поени од реакции
1
od sekogas me bivalo za crtanje ama ne obrdnav vnimanie i sega e krajno vreme najpojke crtan vkola ko ke mi e dosadno na paloma so penkalo i toa SLIKI ZA MERAK
A SAKAM DA POCNAM DA CRTAM NA GIPS KARTONSKI PLOCI SO SPAKLA I VALJAK KE PROBAM PA KE VI KAZAM SO KE ISPADNI
INAKU OVA GO VIDOV NA TEHNOMA LANI EDEN TAMU CRTACE NESTO I KOGA TIE SE SLIKI MOITE NE ZNAM SO SE

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
ме бива за цртање и кога ми е досадно цртам обично низ тетратки и обично секоја недела имам по 4-5 цртежи зошто имам анти таленти у клас но цртањето е една од ретките работи што ме релаксира и расположува:smir:
затоа се запишав на проектни моден дизајн иако пред тоа никогаш не имав цртано модели...и ова се моите први модели во мојот живот...

малце се едноставни и висока мода не ми иде ама оправдано е први ми се:smir:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
ме бива за цртање и кога ми е досадно цртам обично низ тетратки и обично секоја недела имам по 4-5 цртежи зошто имам анти таленти у клас но цртањето е една од ретките работи што ме релаксира и расположува:smir:
затоа се запишав на проектни моден дизајн иако пред тоа никогаш не имав цртано модели...и ова се моите први модели во мојот живот...

малце се едноставни и висока мода не ми иде ама оправдано е први ми се:smir:

браво браво Мацо :aplauz::bravo: , само следниот пат дизајнирај нов дрес на Милан :):)

Kajgana Shop

На врв Bottom