Цртање

DBG

Член од
26 март 2007
Мислења
212
Поени од реакции
6
Abe i ja crtam ali samo vo slobodno vreme Crtam GRAFITI....
cat pat i po nekoi trajbol moze da nacrtam....
a po nekad i nekoe ludo covece

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
porano crtav pocesto pejsazi, priroda ..... nekolku nagradi imav ali toa bese pred 10 godini ....
a sega slobodoracno crtanje za fakutet se spremam ..... moja perspektivo :helou:

*n0t*0rd!nary*

~*SimplY UniQue*~
Член од
5 февруари 2007
Мислења
126
Поени од реакции
4
Jukka напиша:
porano crtav pocesto pejsazi, priroda ..... nekolku nagradi imav ali toa bese pred 10 godini ....
a sega slobodoracno crtanje za fakutet se spremam ..... moja perspektivo :helou:

и јас исто :)

Член од
27 јуни 2007
Мислења
239
Поени од реакции
5
Да,цртам кога имам слободно време и инспирација.Најчесто со молив...
Цртам се шо ке ми текне, зависи од ситуација ..одраз се на моменталното расположение.

ПојзонГрл

Оne in a Million
Член од
22 јули 2007
Мислења
264
Поени од реакции
1
Замрзев да цртам заради наставникот по ликовно :(
Еднаш цртав на тема концерт, кој го нацртав сосема сама ама он убеден е дека некој друг ми го цртал.
Всушност тој што ми го нацртаа од дома не ни го позна, ми ги зеде поубавите цртежи и ми стави 3ка... Барем да ми ги оставеше ако ништо друго... :tapp:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Crtam se... Ako crtam nesto nabrzinka togas e nekoj apstakten crtez a ako imam nekoja ogromna inspiracija togas go crtam toa sto me inspirira (predmeti realna situacija, mrtva priroda)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Најголем антиталент сум во Македонија.

Шмизличка

Let the good things roll
Член од
11 мај 2007
Мислења
355
Поени од реакции
4
Mnogu sakam da crtam.Osobeno letovo-se iznacrtav:)
Koga crtam moram da upotrebam i temperni i tush.
Najchesto crtam priroda ama nikogash na crtezot nemam samo priroda. Obichno dodavam i neshto svoe pofantazija. I najveke sakam vo pozadinata da ima tekst-toa go imam skoro na sekoj crtez.
Ama samo amater sum, nesum crtala do sega ni na platno iako mnogu sakam da probam. Samo u skolo i vamu-tamu za zanimacija.

maca*

DaRk InSiDe
Член од
7 август 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
јас многу сакам да цртам.Најчесто цртам пејсажи или нешто апстрактно

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Само што зедов PC табла за цртање и ако пред тоа цртав 24 часа дневно сеа се дупло повеќе...

Член од
23 јули 2007
Мислења
115
Поени од реакции
0
цртам иако не знам да цртам:pos2:.онака од забава глупирам се кога ми е досадно и нема шо да праам.

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Сакам да цртам....најчесто луѓе(особено сакам да цртам ликови на девојки):icon_roll

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
jas pa pojma nemam od crtanje :kesa: edno detence od 5 god poubavo bi nacrtal od mene :toe:

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
од секогаш сум имал голема желба да цртам, ама како цртам ни во градинка не би ми ги примиле моите дела:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom