отсекогаш сум сакала да цртам но сега одамна не сум земала да го правам тоа..инаку кога цртам,,највеќе ми лежат портрети,,мртва природа како и често цртам креации
уште од мала цртам а тоа хоби не одминува ни сега..специјалност која и како помала знаев да ја нацртам ми се кучињата.Скоро сите раси можам да ги нацртам но омилен ми е далматинецот и така верувам и ке си остане.Истотака сакам да цртам пејсажи,портрети,модни креации а помалку мртва природа.
Јас цртам на сите часој на кој шо ми е дасадно на пр...географија...биологија...историја ај да не продолжвам мн се и најчесто цртам карикатури од децава од класов и мн јаки испајѓет :wink:
даааа мислам досега сите цртежи што ги видов стварно се преубај
Јас додуша знам да цртам убо ама треба да ме фатит некоја јака досада за да почнам да цртам
се сеќавам ко мала дома незнам имаше еден уметник некој дојдено сега е починат и ко ми ги виде цртежите ми рече дека сум имала скриен талент за цртање и дека треба да го развијам и појќе да цртам..ама пусто се немат време
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.