Цртани/анимирани филмови

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
А да ги забораив Том и Џери:helou:

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
Манга цртанчиња не сакам многу а од другиве се можам да гледам...
Омилен долгометражен ми е Titan after earth а од кратккиве Billy and mandy после од борнер брос сите ги гледам и така :)

DBG

Член од
26 март 2007
Мислења
212
Поени од реакции
6
абе барам еден цртан од детството се вика "Грашко Град" ако знае некој каде да го најдам нека ми помогне...
а инаку нај омилен ми е балу балум (la line)

Гогото

MYSTIQUE
Член од
14 јуни 2006
Мислења
139
Поени од реакции
2
Денес го глеај нинџа желки новиот, и не е нешо АУ ама интересен така. и ПРЕВИШЕ комплициран мислам за мали деца, филмот е цртан а трилер е хахахахаха ке рикнат мозочиња

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
DBG напиша:
абе барам еден цртан од детството се вика "Грашко Град" ако знае некој каде да го најдам нека ми помогне...
хаха. Абе чоек памтам како мал коа јадев грашок, ја терав мајка ми да ми раскажува за грашко град и само така јадев грашок!

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
hmmm...ne mozam da izdvojam...site gi sakam...looney tones,merry melodies,ruskite,ovie novite...momentalno zakon mi se The Nightmare Before Christamas i Corpse Bride...mn se dobri

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.405
Поени од реакции
25.269
Од долгометражниве најзакон ми се
Over the Hedge
Ice age 1
Robots (najboli animiran)
Brother Bear 1

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Сум ги гледал сите цртани што се давале по нашиве телевизии,ама нинџа желки ми биле најнај,сакав да бидам нинџа желка кога ќе пораснам,незнам дали успеав...Сеа ги глеам скоро сите од Cartoonnetwork,гоооолем љубител на крвави манга цртани сум,3д цртан не пропуштам.Ghost in a shell двата дела ги глеав,ненормален цртан,иако не го сфатив ко што треба ама начинот на цртање е ненормален.
Nightmare before Christmas е закон цртанче како и се друго од Burton.
Ама цртан кој ќе ги надживее сите според мене мислам дека е Том и Џери,класика е.

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
ее, го гледав Шрек 3, пукнав од смеење:tapp: :pos: :pos:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Toм и Џери, Пинк пантер и Барум барум...!
Ла линеа беше мислам.
Со на Дизни долгометражните цртани пораснав. Ги имав на видео касети сите до еден, и уште ги чувам. Кралот лав, Анастасија, Покахонтас, Убавицата и ѕверот и Малата сирена ми беа омилени.
Од новиве...

Toy story, и двата дела.

Madagascar. Пингвините... :pos:

Ice age, ама првиот повеќе ми се допаѓа.

И Шрек. Третиот дел е лудило! Најбољи сцена ми беше кога избегаа од кулата. Која тепачка... :pos:

Не сум многу по CN цртаните, ги сакам само Captain Caveman и Scooby Doo. Иако едно чудо време не сум ги гледала. :)

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
DBG напиша:
the Poddington peas
така да ги бараш!

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
The Shoe People
Saber Rider
Mr.Hiccup
Bolek and Lolek
oнаа полска,руска чија продукција беше не знам,со ташничката за моливи,кога оживуваа на бирото на едно дете :) :)
интересно беше!! :)
доста беа?не,не..ми текна на уште нешто,ама ова беше не-цртана серија,се сеќавате на supergran? (Или по нашки,Супер-Бабичка!! )
И легендарните Smurfs !!!!

:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom