Црна Гора или Бугарија?

Член од
5 август 2011
Мислења
100
Поени од реакции
2
Ајде да размениме по неколку убави зборови за овие две прекрасни места !!!
-Каде би оделе попрво, зошто ...........
-Поплаки :mad: и Пофалби :)
-Споредба на цените (смештај,храна...)

==СРЕЌНО==

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
бев пред некоја година во Херцег Нови 25 евра почеток на јули месец плажата имаше поголеми камења од градиште водата матна ич не ми се бендиса ама има подобри места како на пример Будва и Свети Стефан
А во Блгарија не сум бил
--- надополнето: Aug 5, 2011 6:35 PM ---
Од кога Бугарија стана прекрасно место за одмор?
Што му фали ?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Метла и да летне. Од најлошата храна на свет, со најлошото море и додаток ноќен живот Цеца и бугарски рап.

Jack Nolan

Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
На одмор се оди да одмориш и од излегување и од се а за храната не значи дека сегаде е иста постојат милион ресторани хотели и слично.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Метла и да летне. Од најлошата храна на свет, со најлошото море и додаток ноќен живот Цеца и бугарски рап.
За претходното и те како беше во право, али за болдот си во заблуда :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
На одмор се оди да одмориш и од излегување и од се а за храната не значи дека сегаде е иста постојат милион ресторани хотели и слично.
Погоре пиша дека не си бил во Бугарија, значи јас сум била и тој е мој впечаток за неа. А тоа кој како и зошто го користи одморот мислам дека е приватна работа и зависи од секој човек. Ако грешам нек изгорам :)
--- надополнето: Aug 5, 2011 6:44 PM ---
За претходното и те како беше во право, али за болдот си во заблуда :)
Јас кога бев последен пат во Несебар беше така, може Бугарите научиле што се пушта во дискотеки се бива.

Jack Nolan

Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Да не сум бил но имам гледано слики од приатели роднини кој биле има илјадници места во бугарија некој однив лоши некој добри

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Црна Гора и Хрватска да бест :P

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Неможе Јадранот да се спореди со Црното море, нема споредба. Црното може со Вардар да се спореди само :icon_lol:
(ајде бугари напад! )

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Погоре пиша дека не си бил во Бугарија, значи јас сум била и тој е мој впечаток за неа. А тоа кој како и зошто го користи одморот мислам дека е приватна работа и зависи од секој човек. Ако грешам нек изгорам :)
--- надополнето: Aug 5, 2011 6:44 PM ---

Јас кога бев последен пат во Несебар беше така, може Бугарите научиле што се пушта во дискотеки се бива.
Јас бев сега во Несебар, конкретно таму нема некои кафичи и добри места, во Сончев брег претежно е странско, и во 2-3 дискотеки има посебни делови за бугарска музика. Скоро и да не слушнав бугарска песна во бугарија :)

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
--- надополнето: Aug 5, 2011 7:00 PM ---
Неможе Јадранот да се спореди со Црното море, нема споредба. Црното може со Вардар да се спореди само :icon_lol:
(ајде бугари напад! )
немора да сум бугар за да кажам нешто добро за Бугарија како дестинација за летување.
Е сега .. ако мислиш дека српска музика во црна гора не пуштаат си се заебала. Се разбира морето не се споредува ама мислам дека за ноќен живот, особено за машките .. Бугарија неможе да се спореди со црна гора.
Плус можеш повеќе да се опуштиш со пијачките.. сепак во црна гора е поскапо.

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
убаво е и во Бугарија ама сепак типувам за Црна Гора..музиката што се пушта по кафичите е многу разновидна, нормално преовладува српската ама еден цел ден во еден од кафичите трештеше Македонски песни..одвреме навреме и во другите по некоја пуштаа, претежно од Тошета.цените како каде, и во Бугарија има скапи места и во ЦГ исто така, претежно во ЦГ се слични на цените тука, во Прилепските кафанчиња, се на се, одличен впечаток од ЦГ после едно 20-тина години непосетеност од моја страна..

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Jaс би одбрал Црна Гора
1. Не' еима признаено под уставното име :D
2. Mислам дека и народот ни е признат :D
3. Сум бил во Бугарија а не сакам да одам секогаш на исто место....треба да се проба нешто ново :D

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
Пред две години бев во Црнагора Сутоморе за искачање е ок ама плажата како што вика Блерр-МК камења у пм.Сум бил и во Херцег Нови,за плажата не се сеќавам баш ама знам дека се разболев од што беше прјаво морето,башка се случи некое убиство таму близу вилата кај што седевме,а за искачање немаш ништо освен една празна улица со 2 светилки на 20 метри.
Во Бугарија не сум бил,ама би отишол чисто онака од радозналост да видам како е,па макар и да се заебам

Kajgana Shop

На врв Bottom