Што му фали ?Од кога Бугарија стана прекрасно место за одмор?
За претходното и те како беше во право, али за болдот си во заблудаМетла и да летне. Од најлошата храна на свет, со најлошото море и додаток ноќен живот Цеца и бугарски рап.
Погоре пиша дека не си бил во Бугарија, значи јас сум била и тој е мој впечаток за неа. А тоа кој како и зошто го користи одморот мислам дека е приватна работа и зависи од секој човек. Ако грешам нек изгорамНа одмор се оди да одмориш и од излегување и од се а за храната не значи дека сегаде е иста постојат милион ресторани хотели и слично.
Јас кога бев последен пат во Несебар беше така, може Бугарите научиле што се пушта во дискотеки се бива.За претходното и те како беше во право, али за болдот си во заблуда
Јас бев сега во Несебар, конкретно таму нема некои кафичи и добри места, во Сончев брег претежно е странско, и во 2-3 дискотеки има посебни делови за бугарска музика. Скоро и да не слушнав бугарска песна во бугаријаПогоре пиша дека не си бил во Бугарија, значи јас сум била и тој е мој впечаток за неа. А тоа кој како и зошто го користи одморот мислам дека е приватна работа и зависи од секој човек. Ако грешам нек изгорам
--- надополнето: Aug 5, 2011 6:44 PM ---
Јас кога бев последен пат во Несебар беше така, може Бугарите научиле што се пушта во дискотеки се бива.
немора да сум бугар за да кажам нешто добро за Бугарија како дестинација за летување.Неможе Јадранот да се спореди со Црното море, нема споредба. Црното може со Вардар да се спореди само
(ајде бугари напад! )