Црвенковски размислува да се повлече од политиката во 2009 година

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Црвенковски и сличните нему не паднале од Марс, туку се едни од нас, произлегле од овој народ.
Кој ги изгласа нив да бидат на власт 15 години? Сигурно не граѓаните на Луксембург.
Мислам дека народот заслужува таква власт. Кога мнозинството од народот ќе се смени. Ќе ги смени и нив. Веќе почна.

Член од
6 март 2007
Мислења
72
Поени од реакции
0
Е, време беше и тој нешто паметно да направи!

T

Trakon

Гостин
NACIONALIST напиша:
Nemozam da veruvam deka toj ligus so 2% doverba, uste mozi da se drzi na politicka scena, a najloso od toa e pa uste e i precedatel, e navistina eban narot sme nie

Mozhe da znam po koja visha matematika toj kaj vas narechen ligush ima 2% doverba.Prv pat sum cul so 2% doverba da stani nekoj premier ili uste poveke drzhavnik.:lud:

UFO

Член од
12 февруари 2007
Мислења
39
Поени од реакции
0
Bacillus gagous напиша:
Ако Македонскиот народ повторно изгласа да тој дојде на каква и да било функција, тогаш ќе мора да се констатира дека , Македонскиот народ е најмазохистичкиот што постои во светов.
Садомазохистички

Тане

„Форумџија во години“
Член од
6 март 2007
Мислења
49
Поени од реакции
1
kalpazan напиша:
Е, време беше и тој нешто паметно да направи!
А што направил!!??

Тој на три дена пред изборите „се колнеше“ дека нема да се кандидира..., а до наредните има уште три години!

:nenene: , има време, ќе видиме!

Поздрав!

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Шуќур...:poss:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
209
Поени од реакции
1
pa ke se povlece naravno iskrade tolku pari ne e budala da go fatat!!!

Член од
8 март 2007
Мислења
5
Поени од реакции
0
Абе тој и самиот е свесен дека треба да се повлече затоа што знае дека со 2% рејтинг и уништување на судбината на 2 милиона народ сигурно ке изгуби.Не е до толку глупав да оди во сигурен пораз.Но јас за тоа и не сум многу загрижен.Мене ме загрижува категоријата на граѓани над 60 ет години кои се крстат во Б.Ц.Тоа е потрагичното.Тие мислат дека ако се повлече проклетиов ќе пропадне Македонија.На нив треба да се обрне внимание.

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Good riddance! :helou:

neo-geo

The Empire Strikes First!
Член од
17 август 2005
Мислења
500
Поени од реакции
2
Macedalien напиша:
Среќен пат :helou:
Абе фино тоа он шо вика дека ќе си иде, али бране има такви корења у општествово, не би го земал тоа баш здраво за готово.
Додека не му скапе гзот у Идризово или изеде сто стапа на сред плоштад па на некоја средновековна справа после, не би му верувал многу. :)

Член од
6 март 2007
Мислења
72
Поени од реакции
0
Тане, стварно, имаш право.
Ама добро, ја поздравувам идеата да си оди у ПМ...

Тане

„Форумџија во години“
Член од
6 март 2007
Мислења
49
Поени од реакции
1
alexander22 напиша:
...2% рејтинг...

...Мене ме загрижува категоријата на граѓани над 60 ет години...
Со тие 2% рејтинг вчера го „плесна“ премиерот преку лице!!??:toe:

Мене ме загрижува категоријата на граѓани под 40 ет години кои се во владата!!?? :zid:
Со деца на бања не се оди, сапунот ќе ти го изедат - ем не капан, ем без сапун !?:pos2:

Поздрав!:)

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
neo-geo напиша:
Абе фино тоа он шо вика дека ќе си иде, али бране има такви корења у општествово, не би го земал тоа баш здраво за готово.
Додека не му скапе гзот у Идризово или изеде сто стапа на сред плоштад па на некоја средновековна справа после, не би му верувал многу. :)
И на баба ми сливата имаше корења и и ги исекоа. :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom