Црвенковски размислува да се повлече од политиката во 2009 година

Птичји Грип

Без влакна на јазикот!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
770
Поени од реакции
9
Па си пресметал човекот дека до тогаш веќе се ќе е приватно и нема да има работа за него. Нема да има што да транзицира (од транзиција).
Освен пфффф не знам што да извадам од мене.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Среќен пат. И кога ќе се повлекува нека си пее :

Друже Тито ми ти се кунемо
Да са твога пута не скренемо
Друже Тито ми се извињавамо
Да смо тотално у погрешни смер скрели...

Ајт - едвај чекам да видам каде ќе си ги троши парите земени по поткупот од Бачило. Ако требаше некој да се затвори беше најпрвин он... :star:

Член од
17 април 2007
Мислења
102
Поени од реакции
0
Macedalien напиша:
Среќен пат. И кога ќе се повлекува нека си пее :

Друже Тито ми ти се кунемо
Да са твога пута не скренемо
Друже Тито ми се извињавамо
Да смо тотално у погрешни смер скрели...

Ајт - едвај чекам да видам каде ќе си ги троши парите земени по поткупот од Бачило. Ако требаше некој да се затвори беше најпрвин он... :star:
Ne samo on nego site okolu nego da pocnam da gi pcujam po red sega...da ne ja valkam ustata.Ovde se vodi edna od najgnasnite politiki vo balkanot i vo evropa.Za 100 pratenici 2 miljoni da umret.....ali ova ocigledno ne mu smeta na nikogo i nikoj ne reagira.Ovde zivee eden narod siromav i na nikogo nemue gajle za siromaviot narod kako gi plastat smetkite za vioda struja telefon.Nasiot Branko crvenkoski i drugite pored nego i pred nego so si menduh thaqi i ali ahmeti sozdadoja edna takva omraza medzu narodot,ke si recite pa ova ne e mozno.I sega Branko saka da se povleci a zosto da ne....narodot e siromav toj e zbogaten,ne mu placet decana za jadenje za pienje ima napraveno nekolku miljoni evra od krvta od naraodot zstop da ne....ne e samo bacilo nego mnogu drugi raboti ortace toj jadi krv deneska makedonska krv makednska pot jadi za koj nekoj se otepuva od rabota za leb.Toj treba da se strela a ne da se penzionira da odgovara pred narodot za omrazata i siromastijata so ja vovede.

Член од
11 мај 2006
Мислења
25
Поени од реакции
1
Ne veruvam deka ke se povlece od politikata, a ako se povlece za kogo ke glasame, za Kedev li ili za Gusterov, podobri od Branko nema, toj e najstariot VUK vo Makedonskata politika, epa sega i jas da sum politicar i da imam shansa da ukradam neshto ke ukradam.

Kajgana Shop

На врв Bottom