Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.091
Од неодамна почнав да пушам Винстон плави ради тоа шо во вестот наидов на толку гранки шо сериозно размислував да почнам да се греам на дрва.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Winston od pllavite se najbolji cigari momentalno. Poznavam lugje shto pushea West Light/Mallboro light probaa Winston i vednash preminaa. Najbolji se.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
абе да не се случано покачени цигариве? конкретно за родео меко? покачени се или ?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
отидов видов и ми ги наплатија покаспо... затоа и се прашувам дали се покачени или па на бензиска своеволно сами си ги покачиле
Kaчени се.Родеото за 3 ден. 55 ден е сега тврдо родео.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ова на што се должи? на казната што ја доби тутунски комбинат за „грешката“ што во бос ставале родео?

гомнари...

K

kalimer0

Гостин
West Silver (тазе пушач сум, до сега имам купено 5 кутии и еве вечерва ќе ја докрајчам оваа па ќе има и 6та ама кај и да е планирам да престанам)

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
West Silver (тазе пушач сум, до сега имам купено 5 кутии и еве вечерва ќе ја докрајчам оваа па ќе има и 6та ама кај и да е планирам да престанам)
Hahahaha muabetov me podseka na mene i jas taka si rekov. Inaku da se navratam na temata pusam winston plavi .

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.091
Полека полека за некоја година ќе ги направат родеото колку малборото :icon_lol:.

Kajgana Shop

На врв Bottom