zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.439
- Поени од реакции
- 6.091
Од неодамна почнав да пушам Винстон плави ради тоа шо во вестот наидов на толку гранки шо сериозно размислував да почнам да се греам на дрва.
Иди-видиабе да не се случано покачени цигариве? конкретно за родео меко? покачени се или ?
отидов видов и ми ги наплатија покаспо... затоа и се прашувам дали се покачени или па на бензиска своеволно сами си ги покачилеИди-види
Kaчени се.Родеото за 3 ден. 55 ден е сега тврдо родео.отидов видов и ми ги наплатија покаспо... затоа и се прашувам дали се покачени или па на бензиска своеволно сами си ги покачиле
http://vecer.com.mk/default.asp?ItemID=312DC3B5360F7948833861C165BE20E4отидов видов и ми ги наплатија покаспо... затоа и се прашувам дали се покачени или па на бензиска своеволно сами си ги покачиле
Од кога?Сабајле у 10 саат купив 52 си беаKaчени се.Родеото за 3 ден. 55 ден е сега тврдо родео.
Hahahaha muabetov me podseka na mene i jas taka si rekov. Inaku da se navratam na temata pusam winston plavi .West Silver (тазе пушач сум, до сега имам купено 5 кутии и еве вечерва ќе ја докрајчам оваа па ќе има и 6та ама кај и да е планирам да престанам)