Епа што воопшто си пишал, темава е за пушачи.Не пушам цигари, јок, никогаш не сум бил љубител, зависник. Чувството да се ужива во цигарите не ми е познато, но сигурен сум дека е помало од она да не се користат воопшто, никогаш
Здравјето пред се, Алкалоид-Скопје![]()
Епа што воопшто си пишал, темава е за пушачи.Не пушам цигари, јок, никогаш не сум бил љубител, зависник. Чувството да се ужива во цигарите не ми е познато, но сигурен сум дека е помало од она да не се користат воопшто, никогаш
Здравјето пред се, Алкалоид-Скопје![]()
Кај пишува строго за пушачи? Не смеам да пишам дека не пушам, ја немам таа слобода? Не е мислење дека не пушам цигари, не е мислење дека ниедна марка не практикувам?Епа што воопшто си пишал, темава е за пушачи.
BTW јас дувам Winston blue.
--- надополнето: 17 мај 2012 во 20:11 ---
Епа што воопшто си пишал, темава е за пушачи.
BTW јас дувам Winston blue.
Не е и не смееш да пишуваш ако не пушиш цигари!!!Кај пишува строго за пушачи? Не смеам да пишам дека не пушам, ја немам таа слобода? Не е мислење дека не пушам цигари, не е мислење дека ниедна марка не користам?
Пф, има кој да кажи, има администрација форумов , ете ти едно допаѓање, кефлосај се. И не ја дрви и да не ја дрвам јас со оффтопици, не пушам ете, глупо ми е, имам кај да ги трошам париве на нешто друго за мене попаметно. Ајт поззНе е и не смееш да пишуваш ако не пушиш цигари!!!