Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

Член од
11 декември 2010
Мислења
29
Поени од реакции
3
Почнав со Родео меко и сеуште сум на нив, инаку едно време пушев Walter Wolf и жими мајка се.

Дали знае некој каде и дали се продаваат Black Devil?:vozbud:

S

StormRage

Гостин
Најчесто Родео вистина е добра цигара, иначе ко ќе сум со поќе пари зеам Ronhill Unlimited...ама досега најдобро нешто Dunhill FineCut 46 од романија беа 4 евра кутија... исто добри Bond Street сини од Црнагора коа бев на екскурзија ама џабе не си зедов неколку за навака туку само 2 кутии и Собрание руско :) е сега дали некој знае кај можам да набавам Бонд ама да не се од албанските или косовските пошо тие се катастрофа...

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Родео . најисбалансирана цена има некако :)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Pocnav so West light, no vo poslednite 2-3 god gi napravija cudno, cigarata gori mn brzo, se prefrliv na rodeo tvrdo. Od koga zaminav od Mk, marlboro light samo cudni mi se vamu, ima tri sekcii cigarata vo svojata dolzina za sama da se izgasi, rodeo pak pusam koga ce mi pratat nekoj boks od doma.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Почнав со Родео меко, потоа родео тврдо, па валтер волф, па бенстон и сега вест силвер..
Btw планирам да ги откажам. 2 дена немам запалено :)

tienly

Robbie, one and only!
Член од
6 октомври 2007
Мислења
60
Поени од реакции
5
Почнав со West Light, сеуште сум на West Light, само ме нервираат по продавнициве недела дена цела Струга нема West Light, па морам со Winston да си го лажам умов :)

T

Torchyrus

Гостин
Давидов , Малборо или Вест една кутија годишно колку да има за шо да барам запалка од некое девојче ... :D

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
Родео Тврдо..строго само тоа купувам :)
и ако часте некој вест

Kajgana Shop

На врв Bottom