Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
Добро де шо има веза кај ги прават поима немам кај ги прават а и не ме интересира шит се стварно не ги бива, имам другар од фришопот носи 100 пати се подобри посебно 100с :)
+ Којзнае колку евтино ги зима :icon_mrgr

Член од
18 декември 2007
Мислења
448
Поени од реакции
51
рецесија, сиромаштија, невработеност.....90% од пушачиве не признаваат цигара пефтина од 75 ден....ајде и јас тука....вест црвени....

Член од
30 мај 2010
Мислења
100
Поени од реакции
7
Неможе кај нас негде да се најде Lucky Strike ?

Знам порано гледав по продавнициве .. ама во последно време како што ме држи меморија неам видено

Него --- Rodeo - Тврдо .

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Нема наше марлборо , во Швајцарија ги прават па ги носат кај нас (освен ако не се сменило нешо задњава година).
Мислам дека Марлборово тука се прави и увезува од Грција.
Ако некој порачува, нека порача Марлборо Голд, бар на мене најдобри ми се.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
Мислам дека Марлборово тука се прави и увезува од Грција.
Ако некој порачува, нека порача Марлборо Голд, бар на мене најдобри ми се.
Нема шанси мислам никад да се прави Марлборо тука или негде во близина , додека работев во Ф.Морис - контејнерите со цигари стигаа од Швајцарија за овој дел од Европа.Значи ги има истите и во опкружувањето .

Z

Zoza

Гостин
west mada koga me mrzi da odam do prodavnica si pusam i rodeo od tatko mi (grebator ebiga) ali samo od tatko mi se grebam :D

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Неможе кај нас негде да се најде Lucky Strike ?

Знам порано гледав по продавнициве .. ама во последно време како што ме држи меморија неам видено

Него --- Rodeo - Тврдо .
може бе како неможе... у центар у едно продавниче (не ми текнува кај го видов) имаш секакви цигари.. начекав камел и лаки страјк..

П.С до пред некој месец еден кај мене продаваше СЕКАКВИ цигари.. и оние старнине подзаборавени.. Дрина, Драва, HB, Партнер Данхил Камел и тн.

онтопик: родефче стандард цепам... кога сум слаб со пари 57ца !!!

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
jas sum pusac 8-9 godini 1-2 god pusev marlboro belo pa 6.5 godini west light i mislam deka bea mnogu dobri se do pred 1 godina koga smenija pakovki i tutunot se ronese pa pola cigara odese fira i sega rodeo blu eve edna godina i sum mnogu zadovolen mnogu e podobra od mnogu poskapi od niv cigari

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Marlboro light meko rules !!!

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Kaчак, тутунот на Бит Пазар го купувам (си имам еден човек) а ризла у тобако.

Kajgana Shop

На врв Bottom