Ценовник за веб услуги

JURAGAANTE

Professional !!!
Член од
4 април 2009
Мислења
411
Поени од реакции
31
Некој дали знае отприлика како стојат цениве за флеш сајтови еве во скопје пример има некој правено или продавано флеш ако има и ако не е проб.. нека постира некој ценовник hhh pozzz

--ТИГАР--

Фино :)
Член од
3 октомври 2009
Мислења
175
Поени од реакции
3
Ми треба Web страна за хостинг компанија!

Пред се Здраво :)
Значи како што кажа самиот наслов потребно ми е Web Strana за хостинг компанија!
...малку подетално...
1)Скриптата (веб странта) треба да биде прво на Англиски јазик!
2)Дизајнот да и биде портокалов со бело...
3)Скриптата да се сочинува од следново:
-Основна Веб страна со менито...
-Скрипта за проверување на домените
-Скрипта за онлине купување (кошничката)
4)Веб страната може да биде и клонирана од некоја друга Хостинг Компанија, но добро да се Редизајнира!!!
(-5-) Тој што ке ја изгради оваа Скрипта (веб страна) ќе биде награден од мене со следново.
-Неограничен Веб Хостинг
-500 Гига Реселер паќет (за цел месец)
-И еден Кантер Сервер 32+2 слота
Значи ке добие 3 работи :)
Тој што ќе може да ми ја искодира Скриптава нека ме контактира за "најдетални" информации :)
Се надевам и верувам дека ќе се најде некој таков.
Ви благодарам на сите одговори на темава.
Поздрав, ;)

--- надополнето ---

Bump!

Г

Грејвдигер

Гостин
Од кај да знам дека после некое време нема да го суспендираш/укинеш хостингот? Ако имаш $ за давање ќе ја средиме... Хостинзи кантер, к$рци-палци не ми требат...

--ТИГАР--

Фино :)
Член од
3 октомври 2009
Мислења
175
Поени од реакции
3
Другар за суспендирање такви глупости не доаѓа во обзир ...
Немај гајле ти само да склопиме па понатаму ;)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Скрипта за онлајн купување, кошничка... Знаеш што е ова? Цел портал, цел сајт, комплетна онлајн продавница бараш со други зборови, безразлика што ти си ја нарече "скрипта". Тешко со кантер и хост да компензираш. Треба цел сервер (на компјутерот физички мислам:)) да му го дадеш на некој за да ти склопи вакво нешто.

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Ако сакаш за 500 денари јас ке ти изработам како ова

http://lavhost.info/
ова е од мене уредена и инсталирана./
заедно со ihost .

Член од
9 август 2007
Мислења
105
Поени од реакции
4
Колку чини еден ваков сајт ?

Здраво дечки, не сум се бавел со дизај на страна многу одамна и ми дојде на еден пријател да му правам па сакам да знам колку би коштал (чинел) од ваша страна и дали е добар прифакам секакви критики :wink: и тоа а веб страницата е www.bsinzenering.com.mk

Поздрав :salut:

V

Vollstandig

Гостин
Oвој правен е во пхп, изработката со се приклучување на елементите во него и одржавање, па отприлика 150-200 евра , моја груба проценка ..

Член од
9 август 2007
Мислења
105
Поени од реакции
4
Брат од кај виде дека е во PHP правен ? И да напоменам обработка на сите слики во Photoshop .

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
Oвој правен е во пхп, изработката со се приклучување на елементите во него и одржавање, па отприлика 150-200 евра , моја груба проценка ..
50 евра брат , колку за цигари

сајтов си е хтмл/флеш така да иде доста поскапо од таа сума он што ти ја кажа
според мене накај 400e

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
сајтов си е хтмл/флеш така да иде доста поскапо од таа сума он што ти ја кажа
според мене накај 400e
8 подстрани е и една флеш анимација... која патем е готов темплејт. Дури и 150 евра да побараш за ова е многу!

Член од
9 август 2007
Мислења
105
Поени од реакции
4
8 подстрани е и една флеш анимација... која патем е готов темплејт. Дури и 150 евра да побараш за ова е многу!
Супер брат тогаш ќе те барам за следниот пат ти да го изработиш нешто. Важи ли ? Пошто имам многу работа така да ако за ова е 150 евра супер. :vozbud:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Супер брат тогаш ќе те барам за следниот пат ти да го изработиш нешто. Важи ли ? Пошто имам многу работа така да ако за ова е 150 евра супер. :vozbud:
Бараш цени да ти кажат и некоја не ти одговара одма иронија....Епа ај 1000е одговара?Ете готово за 1000че одговара...Па и да не е готова флеш анимација целосен флеш вебсајт јас работам за 5000 максимум 8000 денари....А и многу повеќе, јес да фирмиве си се дигаат малце.А хтмл ако го знаеш флешот хтмл и нема многу тешкотии за 1 саат ќе направиш едена подстрана може и 2 така да 120-130 евра за ова е сосема доволно, ако не се поддразбира и одржување.

Kajgana Shop

На врв Bottom