Ценовник за веб услуги

• Креатор на темата Креатор на темата Македон91
  • Време на започнување Време на започнување
Некој дали знае отприлика како стојат цениве за флеш сајтови еве во скопје пример има некој правено или продавано флеш ако има и ако не е проб.. нека постира некој ценовник hhh pozzz

Ми треба Web страна за хостинг компанија!

Пред се Здраво :)
Значи како што кажа самиот наслов потребно ми е Web Strana за хостинг компанија!
...малку подетално...
1)Скриптата (веб странта) треба да биде прво на Англиски јазик!
2)Дизајнот да и биде портокалов со бело...
3)Скриптата да се сочинува од следново:
-Основна Веб страна со менито...
-Скрипта за проверување на домените
-Скрипта за онлине купување (кошничката)
4)Веб страната може да биде и клонирана од некоја друга Хостинг Компанија, но добро да се Редизајнира!!!
(-5-) Тој што ке ја изгради оваа Скрипта (веб страна) ќе биде награден од мене со следново.
-Неограничен Веб Хостинг
-500 Гига Реселер паќет (за цел месец)
-И еден Кантер Сервер 32+2 слота
Значи ке добие 3 работи :)
Тој што ќе може да ми ја искодира Скриптава нека ме контактира за "најдетални" информации :)
Се надевам и верувам дека ќе се најде некој таков.
Ви благодарам на сите одговори на темава.
Поздрав, ;)

--- надополнето ---

Bump!

Од кај да знам дека после некое време нема да го суспендираш/укинеш хостингот? Ако имаш $ за давање ќе ја средиме... Хостинзи кантер, к$рци-палци не ми требат...

Другар за суспендирање такви глупости не доаѓа во обзир ...
Немај гајле ти само да склопиме па понатаму ;)

Скрипта за онлајн купување, кошничка... Знаеш што е ова? Цел портал, цел сајт, комплетна онлајн продавница бараш со други зборови, безразлика што ти си ја нарече "скрипта". Тешко со кантер и хост да компензираш. Треба цел сервер (на компјутерот физички мислам:)) да му го дадеш на некој за да ти склопи вакво нешто.

Ако сакаш за 500 денари јас ке ти изработам како ова

http://lavhost.info/
ова е од мене уредена и инсталирана./
заедно со ihost .

Колку чини еден ваков сајт ?

Здраво дечки, не сум се бавел со дизај на страна многу одамна и ми дојде на еден пријател да му правам па сакам да знам колку би коштал (чинел) од ваша страна и дали е добар прифакам секакви критики :wink: и тоа а веб страницата е www.bsinzenering.com.mk

Поздрав :salut:

Oвој правен е во пхп, изработката со се приклучување на елементите во него и одржавање, па отприлика 150-200 евра , моја груба проценка ..

Брат од кај виде дека е во PHP правен ? И да напоменам обработка на сите слики во Photoshop .

Oвој правен е во пхп, изработката со се приклучување на елементите во него и одржавање, па отприлика 150-200 евра , моја груба проценка ..

50 евра брат , колку за цигари

сајтов си е хтмл/флеш така да иде доста поскапо од таа сума он што ти ја кажа
според мене накај 400e

сајтов си е хтмл/флеш така да иде доста поскапо од таа сума он што ти ја кажа
според мене накај 400e
8 подстрани е и една флеш анимација... која патем е готов темплејт. Дури и 150 евра да побараш за ова е многу!

8 подстрани е и една флеш анимација... која патем е готов темплејт. Дури и 150 евра да побараш за ова е многу!
Супер брат тогаш ќе те барам за следниот пат ти да го изработиш нешто. Важи ли ? Пошто имам многу работа така да ако за ова е 150 евра супер. :vozbud:

Супер брат тогаш ќе те барам за следниот пат ти да го изработиш нешто. Важи ли ? Пошто имам многу работа така да ако за ова е 150 евра супер. :vozbud:
Бараш цени да ти кажат и некоја не ти одговара одма иронија....Епа ај 1000е одговара?Ете готово за 1000че одговара...Па и да не е готова флеш анимација целосен флеш вебсајт јас работам за 5000 максимум 8000 денари....А и многу повеќе, јес да фирмиве си се дигаат малце.А хтмл ако го знаеш флешот хтмл и нема многу тешкотии за 1 саат ќе направиш едена подстрана може и 2 така да 120-130 евра за ова е сосема доволно, ако не се поддразбира и одржување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom