mafia.mk ima kvaliteten host? Imam edno drugarche igra ja igrata premnogu, vo denot stranata 5-6 pati -.-Се со гласувам со Грејвдигер...И јас користам на 4 сајта нивен хост и сум презадоволен...ws.mk , wp.mk mafia.mk, dezen.mk, delicon.mk ... Доста посетувани сајтови а и стабилни мојте не ги рекламирам иначе до сеа само 1 ми паднал серверот и тоа на 3-4 секунди можеби и било до мене тоа така да немаш гајле...
Mafia.mk не се на Uhost.mafia.mk ima kvaliteten host? Imam edno drugarche igra ja igrata premnogu, vo denot stranata 5-6 pati -.-
Галеријата не е ништо, вреди e-commerce имплементацијата... До сега не сум работил на такво нешто, ама моја процена ти е околу 200, 200 и неколку евра.. сето тоа.Ме интересира изработка на вебсајт, ХТМЛ без флешови и чуда, со две куцани страни, галерија за до 400 слики у асална големина, е-commerce инплементирано решение, сосе регистрација на мк домеин, хостинг. Значи топтан цена, бар од прилика, фала Богу неможе точна од мојов опис. Можда и мобилен сајт.
Понудите по пп. И не претерувајте.
Не знам... така лупам Инаку низ интернетов што гледав коштат по 1000-2000 евриќи, нешто поефтино е кај нас... претпоставувам.E-commerce за 200 евра? Кој е толку ефтин? Или ќе му инсталираш готов е-комерц, па после сам да се снаоѓа со базата и работата на сајтот
Неколку илијади евра (1-3000€). Може да најдеш и дете што ќе ти инсталира готова скрипта за 100 евра, ама колку далеку ќе догураш со неа, не сум сигурен .Прашање?
Клку би чинела веб страна да се изработи во стилот ebay, аукциски веб со сите нишани без аматерски грешки,и има ли некој кајн нас што би можел да го изработи тоа.
Не се работи за играчка за толку и јас ке се оправамНеколку илијади евра (1-3000€). Може да најдеш и дете што ќе ти инсталира готова скрипта за 100 евра, ама колку далеку ќе догураш со неа, не сум сигурен .
Епа толку би ти коштало... За повеќе и некој кадарен програмер, може да побараш на некој фриленс сајт или од македонските на it.com.mk/kariera да пуштил оглас.Не се работи за играчка за толку и јас ке се оправам
ме интересира да биде функционално а не секој ден нов проблем
каде можам д апрашам за повеќе информации