Ценовник за веб услуги

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
фала ви и на двајцата овие две хостинг компании ке му ги презентирам на директорот па он каде ке одлучи таму ке биде поставена веб страната

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Се со гласувам со Грејвдигер...И јас користам на 4 сајта нивен хост и сум презадоволен...ws.mk , wp.mk mafia.mk, dezen.mk, delicon.mk ... Доста посетувани сајтови а и стабилни мојте не ги рекламирам иначе до сеа само 1 ми паднал серверот и тоа на 3-4 секунди можеби и било до мене тоа така да немаш гајле...

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Кој има хостинг за веб со Еротски содржини?
Знам дека тука кај нас се забранети, има ли некој информација кај би требало да побарам?

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Офшор хостинг побарај, имаш на нет доста компании што нудат такво нешто. Таму можеш да ставиш што сакаш.

Член од
24 септември 2009
Мислења
47
Поени од реакции
4
Се со гласувам со Грејвдигер...И јас користам на 4 сајта нивен хост и сум презадоволен...ws.mk , wp.mk mafia.mk, dezen.mk, delicon.mk ... Доста посетувани сајтови а и стабилни мојте не ги рекламирам иначе до сеа само 1 ми паднал серверот и тоа на 3-4 секунди можеби и било до мене тоа така да немаш гајле...
mafia.mk ima kvaliteten host? Imam edno drugarche igra ja igrata premnogu, vo denot stranata 5-6 pati -.-

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
Ме интересира изработка на вебсајт, ХТМЛ без флешови и чуда, со две куцани страни, галерија за до 400 слики у асална големина, е-commerce инплементирано решение, сосе регистрација на мк домеин, хостинг. Значи топтан цена, бар од прилика, фала Богу неможе точна од мојов опис. Можда и мобилен сајт.

Понудите по пп. И не претерувајте.

Г

Грејвдигер

Гостин
mafia.mk ima kvaliteten host? Imam edno drugarche igra ja igrata premnogu, vo denot stranata 5-6 pati -.-
Mafia.mk не се на Uhost.

Ме интересира изработка на вебсајт, ХТМЛ без флешови и чуда, со две куцани страни, галерија за до 400 слики у асална големина, е-commerce инплементирано решение, сосе регистрација на мк домеин, хостинг. Значи топтан цена, бар од прилика, фала Богу неможе точна од мојов опис. Можда и мобилен сајт.

Понудите по пп. И не претерувајте.
Галеријата не е ништо, вреди e-commerce имплементацијата... До сега не сум работил на такво нешто, ама моја процена ти е околу 200, 200 и неколку евра.. сето тоа.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
E-commerce за 200 евра? Кој е толку ефтин? Или ќе му инсталираш готов е-комерц, па после сам да се снаоѓа со базата и работата на сајтот:)

Г

Грејвдигер

Гостин
E-commerce за 200 евра? Кој е толку ефтин? Или ќе му инсталираш готов е-комерц, па после сам да се снаоѓа со базата и работата на сајтот:)
Не знам... така лупам :) Инаку низ интернетов што гледав коштат по 1000-2000 евриќи, нешто поефтино е кај нас... претпоставувам.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Колку би чинела страна за Мистерии со повеќе страни и јас да најдам темплејт и да ми го стават? И кој хост е најдобар?

Член од
4 февруари 2011
Мислења
56
Поени од реакции
7
Прашање?
Клку би чинела веб страна да се изработи во стилот ebay, аукциски веб со сите нишани без аматерски грешки,и има ли некој кајн нас што би можел да го изработи тоа.

Г

Грејвдигер

Гостин
Прашање?
Клку би чинела веб страна да се изработи во стилот ebay, аукциски веб со сите нишани без аматерски грешки,и има ли некој кајн нас што би можел да го изработи тоа.
Неколку илијади евра (1-3000€). Може да најдеш и дете што ќе ти инсталира готова скрипта за 100 евра, ама колку далеку ќе догураш со неа, не сум сигурен :).

Член од
4 февруари 2011
Мислења
56
Поени од реакции
7
Неколку илијади евра (1-3000€). Може да најдеш и дете што ќе ти инсталира готова скрипта за 100 евра, ама колку далеку ќе догураш со неа, не сум сигурен :).
Не се работи за играчка за толку и јас ке се оправам
ме интересира да биде функционално а не секој ден нов проблем
каде можам д апрашам за повеќе информации

Г

Грејвдигер

Гостин
Не се работи за играчка за толку и јас ке се оправам
ме интересира да биде функционално а не секој ден нов проблем
каде можам д апрашам за повеќе информации
Епа толку би ти коштало... За повеќе и некој кадарен програмер, може да побараш на некој фриленс сајт или од македонските на it.com.mk/kariera да пуштил оглас.

Kajgana Shop

На врв Bottom