- Член од
- 11 јуни 2021
- Мислења
- 389
- Поени од реакции
- 918
Што мислите за стан во Ѓорче поточно населбата Даме Груев?
Ќе бегаме од Скопје Незнам кај дали во провинција или преку граница ќе се види.Да извиниш ама Центар е многу посељачки од Драчево да речеме! За Илинден не знам, ама во Драчево нема ресторан каде што ќе чуеш турбо фолк! Ок има народна, во Дениел на пример, ама таму пуштаат од Петранка Костадинова, Сариевски....плус крапче во фритеза прсти да излижеш
Плус Драчево се дели на два дела селото и населбата, за населбата ама од жителите на селото нема да сретнеш поплеменит народ во Мк, па ти контај сега!
Штип од друга страна е општествено доста интересен, има места за излегување, па и ако не ти се допаѓа таму Св.Николе и Пуже се на 20 минути возење или најдобрата пастрмајлија во Злетово во Златица( иста е и во Сутјеска во Штип)
Друже граТско дете, живеење во провинција, макар и скопска, бара друг мајндсет! Ми изгледаш како опен мајнд, ама додека не пробаш, нема да знаеш!
1200/ 1250, тоа беше пред месец два. Според мене прескапо за таа локација.Овие од Голден Арт се издувани за сите пари. Цени не кажуваме по телефон само на лице место во канцеларија дојдете. И викам како што може да видите не е македонски број не сум во Македонија. Прати мејл дечко ми вика преку телефон не. Еј од што знаат дека ќе им се продаат станови пошо народ нема каде да оди будали те праат мислиш преговарам за хелфаер ракета...
1200/ 1250, тоа беше пред месец два. Според мене прескапо за таа локација.
Чек, 1250 бараат за таа во Маџари, или таа кај аутлетот во Аеродром?1200/ 1250, тоа беше пред месец два. Според мене прескапо за таа локација.
Која и да е и двете не вредат за таа цена. Некој кога ми речеше 1 250 евра за Аеродром ќе се изнасмеев. Сега викендот ми рекоа 1 300 евра во Тафталиџе 2 кај автохтоните.Чек, 1250 бараат за таа во Маџари, или таа кај аутлетот во Аеродром?
Тобако 2 се околу 1300, Тафалиџе ако ме прашаш мене треба да биде пониско од Тобако 2. Една од најисфорсираните населби во Скопје, пред неколку денови бев на гости, отепав 10 минути во кружење по Прашка и Париска за да паркирам.Која и да е и двете не вредат за таа цена. Некој кога ми речеше 1 250 евра за Аеродром ќе се изнасмеев. Сега викендот ми рекоа 1 300 евра во Тафталиџе 2 кај автохтоните.
Не брат, таа зграда е во Ченто спроти Шарлота таму е 950/1000. Треба да си луд да земеш таму когана сама Благоја Стевковски имаш избор на мн солидни згради кои чинат од 890 до 966 евра м2 имаат железарско парно плус нема нигде гипс на преградни ѕидови. Солидна фасада 10 цм стиропор и сл. И локациски 200 пати боље.Чек, 1250 бараат за таа во Маџари, или таа кај аутлетот во Аеродром?
Аутлетот, 1250 на рати, 1200 у кеш. Нема полоша локација од тоа, лево пруга позади фабрика, пред тебе булевар. Али можда ја глеам други работи. Во секој случај Голден арт имаа ко за нас добра репутација, и практично не се гради нигде на друго место во аеродром во моментов, така да можат да си играат кур.Чек, 1250 бараат за таа во Маџари, или таа кај аутлетот во Аеродром?
Гради Бауер спроти поликлиника Јане, позади неа Саник ќе гради исто. До Блаже Конески се гради исто во моментов. Порта Суперум гради. Два брата градители градат на Железничка. Само таа цена е фикс пошо им се може.Аутлетот, 1250 на рати, 1200 у кеш. Нема полоша локација од тоа, лево пруга позади фабрика, пред тебе булевар. Али можда ја глеам други работи. Во секој случај Голден арт имаа ко за нас добра репутација, и практично не се гради нигде на друго место во аеродром во моментов, така да можат да си играат кур.
Bauer e recisi rasprodadena, porta e vo industriskata strana. Sanik nemaat pocnato seuste.Гради Бауер спроти поликлиника Јане, позади неа Саник ќе гради исто. До Блаже Конески се гради исто во моментов. Порта Суперум гради. Два брата градители градат на Железничка. Само таа цена е фикс пошо им се може.
Kolku e cenata na dva brata?Bauer e recisi rasprodadena, porta e vo industriskata strana. Sanik nemaat pocnato seuste.
Od ovie dva brata mi e najdobra lokaciski i cenovno, ama se da recam najsumljiva firma. Golden art imaat najlosa lokacija od site ovie.
1200/ 1250 kes/rati. Taa cena se site, bauer i fabrika karpos se 50 evra poeftini mislam.Kolku e cenata na dva brata?