Цели филмови од Youtube (еден пост / еден филм)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Моја препорака. Новиот српски филм „Црна Зорица“. Одличен црн хумор...

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Тогаш ако некој сака повеќе филма да постави, нека ги постави со BBcode. А ако е само еден, може и линкот.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.653
Поени од реакции
34.082
Да, темата за преводи е кршење права и пиратерија, а ова е сосема во ред!

Ио, баш со Синдарела мен си отворил, филм кој имав можност да го гледам во кино кино, како 5 кина од Скопје соберени и не го достигаа стандардот, и да се вратам во град каде воопшто нема кино, за ти на интернет да ми викаш глеај го на јутуб? :( Еден од филмчињата кои ми се онака предраги, затоа да не ти се распишам за Нарниа пак.. :icon_lol:

Што се темата тиче, македонски филмови само имам гледано, и некои што тешко се наоѓаат.. т.е наоѓале, порано. Jewtube не е за филмови!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Да, темата за преводи е кршење права и пиратерија, а ова е сосема во ред!

Ио, баш со Синдарела мен си отворил, филм кој имав можност да го гледам во кино кино, како 5 кина од Скопје соберени и не го достигаа стандардот, и да се вратам во град каде воопшто нема кино, за ти на интернет да ми викаш глеај го на јутуб? :( Еден од филмчињата кои ми се онака предраги, затоа да не ти се распишам за Нарниа пак.. :icon_lol:

Што се темата тиче, македонски филмови само имам гледано, и некои што тешко се наоѓаат.. т.е наоѓале, порано. Jewtube не е за филмови!
Тоа види со управата. Јас немам ништо против торенти и преводи и знаеш дека сум supporter на пиратерија, но има некоја причина поради која забраниле. За ова другово Youtube нека му ја мисли. Тие тргаат фајлови ако некој се пожали на копирајт или системот ги детектира, но веројатно nobody cares за овие видеа, со оглед на тоа што се стари филмови.

Исто така, кино луѓе, филм се гледа на кино! Не фаворизирам гледање на youtube, далеку од тоа, но еве веќе постиравте неколку филмови кои не би ги симнувал специјално а би ги репризирал овде. Ќе се најде темава за многу луѓе.

За другите, ако не ви чинит, не идајте!

Kajgana Shop

На врв Bottom