- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.245
Моја препорака. Новиот српски филм „Црна Зорица“. Одличен црн хумор...
дур не те видел Иосоноинтериста брзо среди си го постот или стај си во потпис нешто за anne hathaway пошо си наебал/а.
Тоа види со управата. Јас немам ништо против торенти и преводи и знаеш дека сум supporter на пиратерија, но има некоја причина поради која забраниле. За ова другово Youtube нека му ја мисли. Тие тргаат фајлови ако некој се пожали на копирајт или системот ги детектира, но веројатно nobody cares за овие видеа, со оглед на тоа што се стари филмови.Да, темата за преводи е кршење права и пиратерија, а ова е сосема во ред!
Ио, баш со Синдарела мен си отворил, филм кој имав можност да го гледам во кино кино, како 5 кина од Скопје соберени и не го достигаа стандардот, и да се вратам во град каде воопшто нема кино, за ти на интернет да ми викаш глеај го на јутуб? Еден од филмчињата кои ми се онака предраги, затоа да не ти се распишам за Нарниа пак..
Што се темата тиче, македонски филмови само имам гледано, и некои што тешко се наоѓаат.. т.е наоѓале, порано. Jewtube не е за филмови!