Скоро секој ден го фаќам и откако прочитав дека во тој момент се присутни ангели чувари некоја милина ми се праи на душичката не дека стварно е така ама ете...сугестија works и може па и ради тоа почнав почесто да го гледам саатот у тоа време :icon_eek:.
никад не сум чул за ова
знам за било каков цагер ако фатиш (електронски) демек те мисли некој
а за 11:11 нешо посебно јок...4 кеца само у карти имаат среќа
Мене ме интересира која временска зона ја следи мистичнава...сила? Ок, што и да е, значи временска зона, и колкава толеранција за заостанати и прле-пред-магаре саати има. Чисто процедурално, да знаеме накаде да штимаме.
Со оглед на тоа што темава може да се преименува во "Цагер" и истата опфаќа доста од психологијата т.е стремежот на човекот да се убедува во нешто добро и да се надева, зјапајќи во часовникот и надевајќи се на нешто добро што би било скратено - чиста психа, темава како што ветив со форхенд еве ја назад од кај што дојде.
Мене не ми е ова баш за верување. Знам да бидам на момети суевер чуек, ама во врска со ова некако не ми се верува. Цагер си е цагер нели кога ќе го видиш некој те мисли, а како шо кажа некој погоре четири кеца носат среќа само во покерот
мИ се дешава често. нема мистика, нема нешо иза тоа. глупости. едноставна коинциденција. која е злоупотребена од малите деца. 23:22 те сака некој 23:23 те мисли некој, 23:24 те мрази ништо
Се шмекнав со една пред малку додека стоевме на пешачки спроти спроти на семафор. Видов на саат. Беше 11:11.
Is she's the one i'm looking for ??? :wink:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.