- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
Па ај сите да се чекаме па заедно масовно да се упатиме кон СтивЈас и Гладиус се чекаме у 10 ако сакаш со нас бујрум, ако не да се договориме за подоцна
Па ај сите да се чекаме па заедно масовно да се упатиме кон СтивЈас и Гладиус се чекаме у 10 ако сакаш со нас бујрум, ако не да се договориме за подоцна
Да видиме вечината што ке одлучи, мене ми е исто.Јас и Гладиус се чекаме у 10 ако сакаш со нас бујрум, ако не да се договориме за подоцна
Супер, идам секако, веќе си пишав на to-do листаНе е проблем, ти само дојди да даруваш. Ако не дадат чоколатце, тогаш ќе има чоколаден кроасан
Done Dial !Како ќе одлучите, така. Акцијата почнува од 10, за да нема многу каснење можеби е подобро бар на Саем да бидеме точни во 10
Шо има везе, ќе се наспиете во петок
Абе ќе доаѓаш со момциве од Ѓорче?Ајде бе кајганџии не се плашете, дојдете тро појќе оти ако сме малку ќе треба да давам јас кило
Кој ќе иде од Ѓорче?Абе ќе доаѓаш со момциве од Ѓорче?
На паркинг. Каде точно - појма неам, дајте предлог.. Али верувам дека нема да има проблем да се најдемеКаде на Саем се чекате? Јас би дошол со своја кола, така што ќе може да соберам уште минимум тројца, накај четворица.
Магде е од Ѓорче, а сигурно има и други... Не е лошо да се организирате заедно да дојдете.Кој ќе иде од Ѓорче?
Филипроналдо... :smir:Кој ќе иде од Ѓорче?
Што да снима?Некој нека земе камера или 2-3 камери нека се снима па да го употребиме материјалот кога ќе биде време во добро намерна сфрха секако. :zlo: