Хуманост на дело: Кајганџии даруваат крв! [12.02.2011 - С.Д Стив Наумов - Скопје]

Дали ќе ја поддржите хуманитарната акција за дарување крв?

• Вкупно гласачи
    692

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Како ќе одлучите, така. Акцијата почнува од 10, за да нема многу каснење можеби е подобро бар на Саем да бидеме точни во 10 :)
Шо има везе, ќе се наспиете во петок :)

Член од
14 мај 2009
Мислења
323
Поени од реакции
7
Шо убо ми се погоди баш во сабота сум во Скопје, даваат ли уште чоколадца на крводарителот? :D

Немам крв давано 9 години (само еднаш сум дал), а на доктор и на лабараторија немам одитено 10 години. Се надевам дека прават подетални проверки дали е во ред крвта на дарителот, бидејќи јас не можам да гарантирам.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Не е проблем, ти само дојди да даруваш. Ако не дадат чоколатце, тогаш ќе има чоколаден кроасан :)

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Како ќе одлучите, така. Акцијата почнува од 10, за да нема многу каснење можеби е подобро бар на Саем да бидеме точни во 10 :)
Шо има везе, ќе се наспиете во петок :)
Done Dial !

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Каде на Саем се чекате? Јас би дошол со своја кола, така што ќе може да соберам уште минимум тројца, накај четворица.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Каде на Саем се чекате? Јас би дошол со своја кола, така што ќе може да соберам уште минимум тројца, накај четворица.
На паркинг. Каде точно - појма неам, дајте предлог.. Али верувам дека нема да има проблем да се најдеме :)
Кој ќе иде од Ѓорче?
Магде е од Ѓорче, а сигурно има и други... Не е лошо да се организирате заедно да дојдете.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Некој нека земе камера или 2-3 камери нека се снима па да го употребиме материјалот кога ќе биде време во добро намерна сфрха секако. :zlo:

Kajgana Shop

На врв Bottom