Христос Воскресе!

Член од
14 април 2012
Мислења
83
Поени од реакции
19
Среќни денови (мислев за празнициве) , до сите луѓе на планетава(не само на христијаните). За многу години нека е . Нека господ ни помогне на сите нас и на Македонија, ама сепак треба и самите да се потрудиме. Ако оставиме се на господ ... ќе пропаднеме. Господ неможе да ни го реши спорот со името ,на пример. Само несакам да продолжувам со политики и други религии , првенствено поради името на темата ,, Христос Воскресе ! " , а потоа и поради почит кон сите верници . Иако јас неверувам сепак ќе кажам : Христос воскресе! - вистина воскресе!

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Навистина воскресе.
Можеби и треба да се простува на ваков ден, ама сабајлево не сум расположен да се преправам за прочка.
Честит празник на тие што го слават и навистина би сакал Денов да не стане повод за заборавање што се случи пред некое време.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.859
Поени од реакции
40.488

Туцање е најбитна операција у овој празник, и причињава големо задоволство кај помладите. И на крај ко че ви кажат Христос Воскресе, вие треба да кажете, фала такоџе. :D

За многу години нека е МАКЕДОНЦИ !:)

Член од
15 април 2012
Мислења
5
Поени од реакции
7

Христос Воскресе!Навистина Воскресе!
Смртта со смрт ја победи и на оние во гробовите живот им подари!
Нека ни е честит празникот на сите Христијани!

Член од
27 септември 2011
Мислења
161
Поени од реакции
176
Да имаме смелост да го прогониме стравот! Да биде секогаш во нас верата, зашто од нашите желби и мечти зависи утрешниот наш ден! Христос Воскресе!

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666

Христос Воскресе!Навистина Воскресе!
Смртта со смрт ја победи и на оние во гробовите живот им подари!
Нека ни е честит празникот на сите Христијани!
На сликава како Чак Норис да е:icon_lol:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Христос Воскресе!

"Ова е мое тело кое се дава за вас,
ова е моја крв која се пролева за вас"

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Нека е честит денешниот празник Велигден на сите мои драги пријатели и на сите кој го слават.Да сте ми живи здрави и многу весели на овакви убави денови :)

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Нека светлината на Христовото воскресение , би ги осветли вашите срца , а неговата бесконечна љубов го благослови вашиот живот и вашиот дом ... ХРИСТОС ВОСКРЕСНА - ВИСТИНА ВОСКРЕСНА !!!

Chanel

I feel like a tiny bird with a big song!
Член од
22 мај 2011
Мислења
478
Поени од реакции
307
Навистина Воскресе! За многу години нека ни е денешниов празник Велигден. Догодина уште повесели и посреќни да го славиме. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom