U Stip nemaПлатиле жими долниов :uvo: Само за Скопје важи гасењево, по помаливе градови никој ништо не им кажува, ем си пуштаат подобри канали ем и претплата е помала изгледа. Ах да немав 3 ТВ-а дома, одма ќе си стаев dreambox :nerv:
U Stip nemaПлатиле жими долниов :uvo: Само за Скопје важи гасењево, по помаливе градови никој ништо не им кажува, ем си пуштаат подобри канали ем и претплата е помала изгледа. Ах да немав 3 ТВ-а дома, одма ќе си стаев dreambox :nerv:
I KumanovoПлатиле жими долниов :uvo: Само за Скопје важи гасењево, по помаливе градови никој ништо не им кажува, ем си пуштаат подобри канали ем и претплата е помала изгледа. Ах да немав 3 ТВ-а дома, одма ќе си стаев dreambox :nerv:
И јас плаќам исто 450 ден за Кејблтел. Овие програми само ми вредат од 50 - Дискавери Ченл со српски субтитл,Дискавери Ворлд и Национал Географик на англиски без субтитл,Анимал Планет на словенски,РТС Сателитска,ХРТ,Еуроспорт и МТВ.Ги укинаа Нова,ОБН,СпортКлуб Хрватска,ЕуроСпорт 2,ХРТ 2,РТС 1 и 2,Nat.Geographic,History,Explorer i Discovery на српски\хрватски и за што им давам 450 ден ?Кога беше 350 ден дури имаше дупло повеќе што да гледаш а сега зголемија цена ,а услуга 0.Следен чекор ке си купам Дримбокс па нека ми пушат к*р.Веќе не гледам смисла да давам 450 ден за каналите што останаа на кабелска. Половина од нив не ми вредат ништо и се повеќе размислувам дали да си ставам сателитска.
OBN ќе да е во криза, 90% сум сигурен дека НБА им е изгубена заради неплаќање. Мислам дека нешто слично се случува и со Серија А, но не сум сигурен за тоа.Срамота ова што го праат бе да им ебам мамата @
Таман мислев на ОБН ќе гледам Сериа А сеа курот, да неможе човек фудбал да гледа... @
Надеж ми е сеа само Суперспорт 1 и 2, ваљда нема и нив да ги тргнат...
Во Прилеп еве, ОБН ја нема едно година дена, а од неделата и Нова.Платиле жими долниов :uvo: Само за Скопје важи гасењево, по помаливе градови никој ништо не им кажува, ем си пуштаат подобри канали ем и претплата е помала изгледа. Ах да немав 3 ТВ-а дома, одма ќе си стаев dreambox :nerv:
Мамето нивно сега нема кај да гледам baywatch и плус секој ден супер филмови даваа Нова.ХРТ 2 и РТС 2 одамна ги прежаливме сега и ова.Кога ке видат колку народ ке им се префрли на Сатлеитска ке заборават и на авторски права и на све друго.Ама и овие правила важат само за во Скопје гледам во цела македонија по кабелскиве даваат што сакат никој не им брани ни ХРТ 2,Нова,ОБН све има.
Арно овде јавно спомна, дури сега ќе ви ги укинат, брзо бриши постот :smir:Во Струмица ..
Ама во кој град/населба? Во К.Вода имаме некоја српска С телевизија, цел ден само музика има.Ја тргнаа NOVA ја наместија HRT 2 .