Хрватската "Нова ТВ" и ОБН од Босна ќе ги исклучат

Член од
2 април 2009
Мислења
213
Поени од реакции
18
Платиле жими долниов :uvo: Само за Скопје важи гасењево, по помаливе градови никој ништо не им кажува, ем си пуштаат подобри канали ем и претплата е помала изгледа. Ах да немав 3 ТВ-а дома, одма ќе си стаев dreambox :nerv:
U Stip nema

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Сега место Nova и OBN ќе ги гледаме Svet (која дава само српска музика и ништо друго) и Discovery World. Ама тоа е, се што е квалитетно ќе го укинат. Кај и да е и на HBO ќе и најдат некоја мана за да ја укинат. Инаку денес од пуста мака гледав Тропски горештини, и што да ви кажам. Просто судено му е на секое дете во Македонија да ја гледа оваа серија. Баш се потсетив на старите добри времиња:pos:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Абе ајде место овие канали некако да пробаат во Скопје да ги даваат каналите од другите градови во Македонија што се а од странските да седат тие што се за филмови, музика, спорт а од општите канали од земји кои имаат луѓе во Македонија. Спортовите и сериите, кои ги има и на нашите канали, на општите странски канали кои ги немаат откупено правата и за нашата земја да се прекинуваат дур траат и потоа пак да даваат.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
401
Поени од реакции
5
Платиле жими долниов :uvo: Само за Скопје важи гасењево, по помаливе градови никој ништо не им кажува, ем си пуштаат подобри канали ем и претплата е помала изгледа. Ах да немав 3 ТВ-а дома, одма ќе си стаев dreambox :nerv:
I Kumanovo

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Веќе не гледам смисла да давам 450 ден за каналите што останаа на кабелска. Половина од нив не ми вредат ништо и се повеќе размислувам дали да си ставам сателитска.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Веќе не гледам смисла да давам 450 ден за каналите што останаа на кабелска. Половина од нив не ми вредат ништо и се повеќе размислувам дали да си ставам сателитска.
И јас плаќам исто 450 ден за Кејблтел. Овие програми само ми вредат од 50 - Дискавери Ченл со српски субтитл,Дискавери Ворлд и Национал Географик на англиски без субтитл,Анимал Планет на словенски,РТС Сателитска,ХРТ,Еуроспорт и МТВ.Ги укинаа Нова,ОБН,СпортКлуб Хрватска,ЕуроСпорт 2,ХРТ 2,РТС 1 и 2,Nat.Geographic,History,Explorer i Discovery на српски\хрватски и за што им давам 450 ден ?Кога беше 350 ден дури имаше дупло повеќе што да гледаш а сега зголемија цена ,а услуга 0.Следен чекор ке си купам Дримбокс па нека ми пушат к*р.

Член од
18 јануари 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
ae kaj nas ja isk nova i sega ke gi slusam noa komentatorine na kanal 5 za liga na sampioni u picku majcinu a i filmovi so ubavi si imase na nova ama sega vise nema
:toe::toe::toe::toe::toe:

F

fantomX

Гостин
Срамота ова што го праат бе да им ебам мамата :mad:@
Таман мислев на ОБН ќе гледам Сериа А сеа курот, да неможе човек фудбал да гледа... :mad:@
Надеж ми е сеа само Суперспорт 1 и 2, ваљда нема и нив да ги тргнат...
OBN ќе да е во криза, 90% сум сигурен дека НБА им е изгубена заради неплаќање. Мислам дека нешто слично се случува и со Серија А, но не сум сигурен за тоа.

Во Прилеп еве, ОБН ја нема едно година дена, а од неделата и Нова. :toe:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Мамето нивно сега нема кај да гледам baywatch и плус секој ден супер филмови даваа Нова.ХРТ 2 и РТС 2 одамна ги прежаливме сега и ова.Кога ке видат колку народ ке им се префрли на Сатлеитска ке заборават и на авторски права и на све друго.Ама и овие правила важат само за во Скопје гледам во цела македонија по кабелскиве даваат што сакат никој не им брани ни ХРТ 2,Нова,ОБН све има.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Знаете некој сајт каде може онлајн да се гледа Нова (пр. како Зулу што е)? Јас до сеа барав ама не ми наоѓа ништо?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ја тргнаа NOVA ја наместија HRT 2 :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.735
Поени од реакции
22.730
Мамето нивно сега нема кај да гледам baywatch и плус секој ден супер филмови даваа Нова.ХРТ 2 и РТС 2 одамна ги прежаливме сега и ова.Кога ке видат колку народ ке им се префрли на Сатлеитска ке заборават и на авторски права и на све друго.Ама и овие правила важат само за во Скопје гледам во цела македонија по кабелскиве даваат што сакат никој не им брани ни ХРТ 2,Нова,ОБН све има.

Во Струмица ги има и ХРТ2 и Нова и ОБН..Се молам на господ да не ги укуат..
Не знаете колку добри филмови даваат на ХРТ2..

M

Mario Gómez

Гостин
И кај нас ги има сите, незнам што би правел ако ги укинат.

Kajgana Shop

На врв Bottom