- Член од
- 5 јуни 2008
- Мислења
- 3.632
- Поени од реакции
- 5.724
Ја тргнаа ОБН и ја ставија француската рибарска (после 12 е TV SHOP) :nesum:
Ќе ме мотивира да си средам ресиверот... Не оти гледам многу ТВ, ама...Во Струмица ги има и ХРТ2 и Нова и ОБН..Се молам на господ да не ги укуат..
Не знаете колку добри филмови даваат на ХРТ2..
И јас барав ама нема такво нешто, само интернет ТВ на сајтот на НОВА со серии и емисии ама само нивна продукција како што е Red Carpet, Фарма...следење програма во живо јок, а баш се надевав дека хрватите имаат нешто слично на zulu.mk ама поназад биле од насЗнаете некој сајт каде може онлајн да се гледа Нова (пр. како Зулу што е)? Јас до сеа барав ама не ми наоѓа ништо?
Најдов страна со ептен многу телевизии, не ми текнува сеа како беше, на "d'" почнува. Има само ХРТ 1 и уште некои 2-3 од Хрватска, нова ја нема.И јас барав ама нема такво нешто, само интернет ТВ на сајтот на НОВА со серии и емисии ама само нивна продукција како што е Red Carpet, Фарма...следење програма во живо јок, а баш се надевав дека хрватите имаат нешто слично на zulu.mk ама поназад биле од нас
И на http://tv.iluzionist.com.mk/ има многу канали и домашни и странски, ама НОВА неНајдов страна со ептен многу телевизии, не ми текнува сеа како беше, на "d'" почнува. Има само ХРТ 1 и уште некои 2-3 од Хрватска, нова ја нема.
Да ама има телекабел еден куп нови дигитални канали. поголемиот дел се и со супер слика само еден дел од нашите малку нечинат.TEЛЕКАБЕЛ по исклучувањето на НОВА и ОБН, ги исклучи ANIMAL PLANET и македонската АТВ
да и јас чув за ова колку е точно незнамслушам дека имало Nova Tv во некои македонски градови. Но сепак во Ресен на местото на нова кадоја ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ПРОГРАМА(многу е досадна)