Хрватската "Нова ТВ" и ОБН од Босна ќе ги исклучат

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Ја тргнаа ОБН и ја ставија француската рибарска (после 12 е TV SHOP) :nesum:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
:nerv::nerv::nerv::nerv::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1:

нема аир од кабелскиве .... сателитска му е мајката ..... + порничи ќе има кога сакам а не вруќа еротика на тв 1000

аааа да даде господ да ви се запалат тоа мерцедесите :violent1::violent1:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.171
Поени од реакции
30.340
????-2009

R.I.P добра програма на телевизија.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Стајте Сателитска ... господ ќе го фаќате ..па не Нова или Обн

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Nova TV нема право да се реемитува на подрачје на Р.Македонија. Од Nova TV има известување дека се вршат преговори за добивање на таква дозвола од советот за радиодифузија и дека за определено време ќе испратат до кабловските оператори во Македонија договори со кој ќе се уредат правата за нивно реемитување во кабловската мрежа. Се до испраќањето на ваков договор или друго мислење од советот за радиодифузија TV NOVA ќе биде исклучена.

Јас мислам дека треба да се заклучи темава

Член од
12 август 2009
Мислења
26
Поени од реакции
2
Двете телевизии не ги пратам баш ама моите еве ми се жалат дека нема што да гледаат. Сепак, Канал5 се потрудила да обезбеди најмалку 500 000 евра за лига на шампиони и очекува таа инвестиција да и се врати преку емитувања на реклами, па затоа не смее да дозволи да и се прелеваат гледачи на друга телевизија, што значи помалку гледаност, а тоа значи поевтини реклами за време на емитувањето на преносите.

Проблемот е во кабловските, зашто ги мрзи или не им се дава дополнителни 12000 денари за човек што ќе врши контрола на програмата, па при такви преноси да ги скине тие канали.

Во Америка кабловските оператори ти даваат опција да бираш кои програми сакаш да ги имаш, и секој од нив има одредена цена. Сигурен сум дека доколку има таква опција, никој нема да стави повеќе од 2-3 македонски телевизии.

МахТВ се фалеше дека сите нејзини канали се со платени авторски права, ама сега само што се докажа спротивното. Факин мт.нет!!!

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Во Струмица ги има и ХРТ2 и Нова и ОБН..Се молам на господ да не ги укуат..
Не знаете колку добри филмови даваат на ХРТ2..
Ќе ме мотивира да си средам ресиверот... :) Не оти гледам многу ТВ, ама...

Се додека нашите радиодифузери не воведат HD сигнал, не гледам ТВ (освен Реал кога игра).

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Знаете некој сајт каде може онлајн да се гледа Нова (пр. како Зулу што е)? Јас до сеа барав ама не ми наоѓа ништо?
И јас барав ама нема такво нешто, само интернет ТВ на сајтот на НОВА со серии и емисии ама само нивна продукција како што е Red Carpet, Фарма...следење програма во живо јок, а баш се надевав дека хрватите имаат нешто слично на zulu.mk ама поназад биле од нас

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
И јас барав ама нема такво нешто, само интернет ТВ на сајтот на НОВА со серии и емисии ама само нивна продукција како што е Red Carpet, Фарма...следење програма во живо јок, а баш се надевав дека хрватите имаат нешто слично на zulu.mk ама поназад биле од нас
Најдов страна со ептен многу телевизии, не ми текнува сеа како беше, на "d'" почнува. Има само ХРТ 1 и уште некои 2-3 од Хрватска, нова ја нема.

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Најдов страна со ептен многу телевизии, не ми текнува сеа како беше, на "d'" почнува. Има само ХРТ 1 и уште некои 2-3 од Хрватска, нова ја нема.
И на http://tv.iluzionist.com.mk/ има многу канали и домашни и странски, ама НОВА не :toe:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
TEЛЕКАБЕЛ по исклучувањето на НОВА и ОБН, ги исклучи ANIMAL PLANET и македонската АТВ

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
TEЛЕКАБЕЛ по исклучувањето на НОВА и ОБН, ги исклучи ANIMAL PLANET и македонската АТВ
Да ама има телекабел еден куп нови дигитални канали. поголемиот дел се и со супер слика само еден дел од нашите малку нечинат.

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
слушам дека имало Nova Tv во некои македонски градови. Но сепак во Ресен на местото на нова кадоја ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ПРОГРАМА(многу е досадна) :toe:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.694
Поени од реакции
8.119
слушам дека имало Nova Tv во некои македонски градови. Но сепак во Ресен на местото на нова кадоја ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ПРОГРАМА(многу е досадна) :toe:
да и јас чув за ова колку е точно незнам:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom