и јас исто:kajg: ... ина4е хороскоп читам ради тепање време али верувам за тоа со знакот и подзнакот... сметам дека карактерот зависи од знакот а надворешните карактеристики од подзнакот (мислам дека беше така:raz: ... така нешто)sch00lGirL напиша:Јас сум овен во подзнак скорпија
ako sakas ja znam ali kazi koga si rodena i u kolku saat i za dve min. ke ti dadam linkot od stranatawalker_girl напиша:Не верувам во хороскоп, понекогаш читам по списанијата ако ми дојде при рака, ама тоа само за забава. Иначе сум стрелец и може некои карактерни особини се заеднички за стрелците како: авантуристи, амбициозни.... и да не редам.
А како се пресметува што сме во подзнак?
a btw kaj go gledas toa za kineski horoskop?коцка напиша:ја сум овца (овен) а во кинески кокошка (петел) полоша комбинација од овца и кокошка во едно нема ))
Родена на 12.12.1989 во вторник во 20 часот. Ај кажи ми ја судбината сега :kez:kLiNkA напиша:ako sakas ja znam ali kazi koga si rodena i u kolku saat i za dve min. ke ti dadam linkot od stranata
epa ti si Lav u podznak... eve ti link ti pisuva nesto za podznakot (ke sfativ se nadevam... deka e na srpski)walker_girl напиша:Родена на 12.12.1989 во вторник во 20 часот. Ај кажи ми ја судбината сега :kez:
4.12.1989 hihihih postara sum od tewe :je: :je: :je:walker_girl напиша:Родена на 12.12.1989 во вторник во 20 часот. Ај кажи ми ја судбината сега :kez:
lol lol... eve si se najdoa dvete strelci i sea.... nie drugite da se skriemewalker_girl напиша:[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Vasa osnovna deviza je: "Ja hocu, ja mogu".[/FONT]
Брее се ми погодиле еј :je:
Btw Doti4nata кај бе они со стрелци ?