- Член од
- 25 февруари 2008
- Мислења
- 24
- Поени од реакции
- 0
Tose dali ke mozes da mi kazes poveke raboti za ribi...?osobini,kakrakteristiki,ili pa da napises nekoj link so interesni podatoci za horoskopskite znaci?
Врскава успева само ако НАВИСТИНА сакаш да успее Би се рекло дека е “тешка за одржување“, значи треба доста труд!лав и лав си одговараат и тоа многу него батали тоа кажи ми нешто за лав подзнак рак и скорпија дали одговараат
Близнаци со водолија бива (INLOVE)a moze da mi kaze nekoj nesto za kombinacija bliznaci - vodolija, ja sum bliznaci i isto so sto se karakterizira dupliot bliznak?
pozdrav, mn e dobra temava , me interesira
Јас ќе пишам нешто, па Тоше може да дополни:smir:Свака ти част Тоше како не те мрзеше толку да пишуваш...
Него дали ќе можеш да ми кажеш нешто за овен (подзнак близнаци) и рак (подзнак рак) дали си одговараат и сл?!
Јас сум читала дека не си одговараат т.е. најмалку си одговараат но, дали ќе можеш ти (или некој друг) да ми каже нешто повеќе?
Знам дека во секој случај овенот е тој што е “лидерот“ во врската
Е па да ама тие ги претскажуваат што ќе ти се случи во иднина а тука во темава се пишува како што гледаш, за компатибилност и општи карактеристики на секој знакhiihihi horoskop kupi 10 vesnici denes imas 10 razlicni horoskopi
Колку само е точно ова.Бик сум и најмногу е точно тоа за гласот и за уметноста, покрај тоа уживам во добро јадење не знам колку ми е доста ама не сум таков некој дебел баш напротив висок сум 186 а имам 75 кг. А Тоше не спомна дека над Бикот владее планетата Венера, планетата на љубовта и убавината значи обожавам романтика романтична атмосфера свеки, вино, музиче и сл. ме разбирате.
А девојка ми е вага, идеме скоро 1 година и супер ни е, понекогаш не ми одговара за тоа што е повеке песимиста за некои работи за разлика од мене, ја па сум обратното.А иначе во подзнак сум Стрелец и мислам дека поради тоа сум верник (Стрелците се карактеризираат со верата) и како Бик со подзнак Стрелец на материјалното не му давам толкаво значење, него повеке сум наклонет кон верата, духовното и хуманоста, парите според мене не се пресудни во животот.
Има некој што може повеке да каже за комбинација Бик-Вага?