- Член од
- 25 февруари 2008
- Мислења
- 24
- Поени од реакции
- 0
Tose dali ke mozes da mi kazes poveke raboti za ribi...?osobini,kakrakteristiki,ili pa da napises nekoj link so interesni podatoci za horoskopskite znaci?
Врскава успева само ако НАВИСТИНА сакаш да успеелав и лав си одговараат и тоа многу него батали тоа кажи ми нешто за лав подзнак рак и скорпија дали одговараат![]()
Близнаци со водолија бива (INLOVE)a moze da mi kaze nekoj nesto za kombinacija bliznaci - vodolija, ja sum bliznacii isto so sto se karakterizira dupliot bliznak?
pozdrav, mn e dobra temava , me interesira![]()
Јас ќе пишам нешто, па Тоше може да дополни:smir:Свака ти част Тоше како не те мрзеше толку да пишуваш...
Него дали ќе можеш да ми кажеш нешто за овен (подзнак близнаци) и рак (подзнак рак) дали си одговараат и сл?!
Јас сум читала дека не си одговараат т.е. најмалку си одговараат но, дали ќе можеш ти (или некој друг) да ми каже нешто повеќе?
Знам дека во секој случај овенот е тој што е “лидерот“ во врската![]()
Е па да ама тие ги претскажуваат што ќе ти се случи во иднина а тука во темава се пишува како што гледаш, за компатибилност и општи карактеристики на секој знакhiihihi horoskop kupi 10 vesnici denes imas 10 razlicni horoskopi![]()
Колку само е точно ова.Бик сум и најмногу е точно тоа за гласот и за уметноста, покрај тоа уживам во добро јадење не знам колку ми е доста ама не сум таков некој дебел баш напротив висок сум 186 а имам 75 кг. А Тоше не спомна дека над Бикот владее планетата Венера, планетата на љубовта и убавината значи обожавам романтика романтична атмосфера свеки, вино, музиче и сл. ме разбирате.
А девојка ми е вага, идеме скоро 1 година и супер ни е, понекогаш не ми одговара за тоа што е повеке песимиста за некои работи за разлика од мене, ја па сум обратното.А иначе во подзнак сум Стрелец и мислам дека поради тоа сум верник (Стрелците се карактеризираат со верата) и како Бик со подзнак Стрелец на материјалното не му давам толкаво значење, него повеке сум наклонет кон верата, духовното и хуманоста, парите според мене не се пресудни во животот.
Има некој што може повеке да каже за комбинација Бик-Вага?