- Член од
- 30 април 2013
- Мислења
- 674
- Поени од реакции
- 1.294
Чудно, но поприлично си во право.Добро знакче, за да свртиш некој поточно да го шеташ низ моабети имаш голема вештинат.е надареност.
[DOUBLEPOST=1398217201][/DOUBLEPOST]
Точно така, нешто сакаат да почнат да измислуваат колку да бидат прочитани и видени.
Патем мислам дека беше и ти БлизнациАко не се лажам шала на страна иако повеќето ве прават ко шлакнати луѓе кои трчаат низ теренот без некоја цел вие зад тоа лице си криете едно многу добро лице-сериозно кое патем многу ретко го откривате на луѓето и тоа ако го открието го откривате на некоја посебна личност. За љубов секако најважно вие моабетот да ви оди, да се поврзете со партнерот со мозокот на попрост начин да го искажам
и секако емотивно. Иако близнаците важат за најголеми изневерувачи јас ќе кажам не, бидејќи таа етикета е закачена од прости и ограничени луѓе бидејќи истите тие кога ќе видат личност која разговара отворено, личност кој не е ограничена со мозокот, размислува сосема паметно тогаш ја нарекуваат секако и од таму според мене потекнува таа етикета на неверност што според мене нема врска. За партнер да пронајдете вам никогаш не вие тешко но сепак секогаш вие го сакате она што е сосема поинакво и совршено за себе, тогаш кога ќе се вљубите сте најверните личности. Нешто утнав?
@Someday..
Не ми е проблем да најдам партнер, едноставно не сакам. Не се нашол некој интересен да речеме што ќе успее да го задржи моето внимание.
И да, претходните дечковци цврсто беа уврени дека ги изневерувам, па дури и крајно љубоморни, што ми немаше никаква логика, али ај.
И обично го добивам епитетот "изневерувачка " и слично, иако јас воопшто немам никој ни изневерено. Ако некој не ми се допаѓа доволно, нема зошто да биде со мене, т.е. јас со него.. како год. Нема потреба за џабе трошење време, тоа не води никаде.