- Член од
- 11 септември 2010
- Мислења
- 101
- Поени од реакции
- 9
[/COLOR]An American Haunting
Haunting in Connecticut
Exorcismot(site dela)
Orphan
The Orphanato
Final Destination(site dela)
Hostel(dvete)
13 Friday
The ring
Halloween(prviot del)
znaci gore dole ovie mi tekna so sum gi gledal..Osven ovie dajte preporaka za nekoj jak horror.Blagodaram
[/QUOTE]
Имаш баш чуден вкус за хорори - од се' по нешто, хехе...
Углавно, гледам дека ти се сфиѓаат и Friday the 13th филмовите (не е еден, туку 12 дела со се' римејкот и кросоверот). Онда мораш да ги изглеаш и A Nightmare on Elm Street, Candyman филмовите, Scream трилогијата (у април искача и 4тиот дел), Halloween (старите), Hatchet и Hatchet II. Овие ако си љубител на slasher хоророт.
Исто така гледај ги и Hellraiser филмовите. Во различен стил се, али првиот и вториот дел се у пичку матер добри. После тоа ја упропастија франшизата (како и кај повеќето хорори).
Се надевам ќе најдеш нешто што ти се допаѓа.
Haunting in Connecticut
Exorcismot(site dela)
Orphan
The Orphanato
Final Destination(site dela)
Hostel(dvete)
13 Friday
The ring
Halloween(prviot del)
znaci gore dole ovie mi tekna so sum gi gledal..Osven ovie dajte preporaka za nekoj jak horror.Blagodaram
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Имаш баш чуден вкус за хорори - од се' по нешто, хехе...
Углавно, гледам дека ти се сфиѓаат и Friday the 13th филмовите (не е еден, туку 12 дела со се' римејкот и кросоверот). Онда мораш да ги изглеаш и A Nightmare on Elm Street, Candyman филмовите, Scream трилогијата (у април искача и 4тиот дел), Halloween (старите), Hatchet и Hatchet II. Овие ако си љубител на slasher хоророт.
Исто така гледај ги и Hellraiser филмовите. Во различен стил се, али првиот и вториот дел се у пичку матер добри. После тоа ја упропастија франшизата (како и кај повеќето хорори).
Се надевам ќе најдеш нешто што ти се допаѓа.