Хорор филмови

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
The ABCs of Death - колекција од 26 кратки хорор филмови, секој филм режиран од различен режисер на кому му е доделена различна буква од англиската азбука. На режисерот му е дозволено да прави што сака и да одбере збор околу кој ќе се врти одредена приказна на тема, нормално, смрт.

Интересна замисла, повеќето приказни ми се допаднаа ептен, а само некои ми беа глупи. Некои приказни ми имаа поента, а некои ми беа одвратни. Во секој случај, препорачливо за секој фан на жанрот.

А

Анноун

Гостин
Следен трипл хорори : Demons , Demons2 & Tenebre

Па овие Димонс двата дела, Psyside што ги спомна во скоро време биле на зверот Арџенто бе :eek: !
Одма на даунлоуд одат. А и овој Тенебре ќе го ѕирнам исто

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Го гледав вчера пак после долго време Скенери 2
http://www.imdb.com/title/tt0102848/
на ИМДБ е бајги потценет - 4.9, ја би му дал барем 2 оцени појќе (y) .... добар е како што го памтам од порано на А1 кога го даваа, интересен цело време, еден од најдобрите Б филмови што сум ги глеал.
Next = Scanners 3, Scanner Cop 1, 2

листа на хорор филмови што ќе искочат оваа година на блуреј
http://dailydead.com/scream-factory-announces-new-blu-rays-the-fog-the-howling-day-of-the-dead-lifeforce-and-more/
Night of the Comet, Phantasm 2,...:vozbud:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
А

Анноун

Гостин
Го гледаше некој The Haunting in Connecticut 2 ?
Дека кецот беше доста добар ко за нов хорор.
Нека исфрли мислење ако некој веќе го гледал.

Член од
30 декември 2012
Мислења
173
Поени од реакции
331
Не ми се нешто омилени хорор ама некој пат знам да се загледам со ред само такви, поинтересни ми биле Тhe exorcism of Emily Rose малце заснован е и на верски факти, The Woman in Black ми е добар ма да е на кај трилер и обожавам хорор со зомби ама слабо некако во последно а и општо новиве ми се научна фантастика мешана со јапански колежи. Браво за Мила Јовович првиот дел Resident Evil им е најјак, натака се срање.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
2

~2A

Гостин
eve edna preporaka, filmot se vika epitaph (http://www.imdb.com/title/tt1124378/?ref_=fn_al_tt_1), se raboti za korejski film, drama-triler so nekolku jaki horor sceni i prekrasen soundtrack. dosta me potsejkase na tale of two sisters, slicna atmosfera ima, ako ve privlkuvaat takvi filmovi, probajte so ovoj, jas ne zazaliv
Сум глеал некои филмови корејски и јапонски од кои само 2-3 ми се бендисаја и другите беа ептен шлакнати во буквална смисла шлакнати и решив да не гледам хорор филмови од азиско потекло.

Последен филм свежо што памтам ќе ти ја раскажам малку случкава,а не се сеќавам на филмот како се викаше, за жал.

Значи девојчево сликаше нешто и ко одеднаш ја пресече една гоолема цевка на вратот, па потоа дома ги малтретираше особено нејзината сестра.После тоа и се привидуваја некои работи како таткое и мајкае ја јаделе сестрае па од раменото и излегуваа чудовишта... абе триста глупости и со скролање и цревава ми се мешаја од одвраност го догледав одвај и оттогаш с'кн гледање такви филмови. :icon_mrgr:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Сум глеал некои филмови корејски и јапонски од кои само 2-3 ми се бендисаја и другите беа ептен шлакнати во буквална смисла шлакнати и решив да не гледам хорор филмови од азиско потекло.

Последен филм свежо што памтам ќе ти ја раскажам малку случкава,а не се сеќавам на филмот како се викаше, за жал.

Значи девојчево сликаше нешто и ко одеднаш ја пресече една гоолема цевка на вратот, па потоа дома ги малтретираше особено нејзината сестра.После тоа и се привидуваја некои работи како таткое и мајкае ја јаделе сестрае па од раменото и излегуваа чудовишта... абе триста глупости и со скролање и цревава ми се мешаја од одвраност го догледав одвај и оттогаш с'кн гледање такви филмови. :icon_mrgr:
Прв пат да чујам љубител на хорори да не љуби Азиски. Само нивните филмови ја фаќаат вистинската суштина на жанрот, 80% холивудски се малку повеќе глупи.

А

Анноун

Гостин
ајјјј . добро , добро .

Денес го гледав . Сум го гледал и порано , ама мноооогу оддамна бил првиот пат.

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.661
Поени од реакции
88.514
Еве уште едно добро хорор филмче.

http://www.imdb.com/title/tt0313285/
Сега го видов трејлерот, и ќе го симнам (y). Според тоа што го видов многу потсеќа на филмчево незнам дали си го гледал :icon_lol:. A кога веќе спомнав за вакви филмови, еве еден до Стивен Кинг

Kajgana Shop

На врв Bottom