Хорор филмови

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.661
Поени од реакции
88.514
Сакам од вас филмоманите ако не ви е тешко да фрлите по на пример 3 нај хорори што ви оставиле впечаток, со цел ако некој имам пропуштено да го гледам, моментално читкам нешто, таман за вечер да се наоружам на кај 1 и да си почнам до кај 5 :)
Ако веќе планираш да гледаш, види да е некој постар хорор, дека овие новиве ти се чисто :гомце: од филмови

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Сакам од вас филмоманите ако не ви е тешко да фрлите по на пример 3 нај хорори што ви оставиле впечаток, со цел ако некој имам пропуштено да го гледам, моментално читкам нешто, таман за вечер да се наоружам на кај 1 и да си почнам до кај 5 :)
Еден од моите топ три хорори е Martyrs. Ако не си го гледал, обавезно на даунлоад.

За другите два ме мрзи да мислам. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.684
Поени од реакции
34.189
Mногу лош новио Сајлент Хил.. :/

Излезено има снимка од Sinister, aма за друга ноќ.

Инаку топ 3 тешко да се избере, топ5 од 2000 навака би можело, или еве на декади поделено..

Иначе прелистај го Карпентер, мене ми е фаворит, дека како целина филмовите ми се допаѓаат, не стриктно како хорор.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Mногу лош новио Сајлент Хил.. :/

Излезено има снимка од Sinister, aма за друга ноќ.

Инаку топ 3 тешко да се избере, топ5 од 2000 навака би можело, или еве на декади поделено..

Иначе прелистај го Карпентер, мене ми е фаворит, дека како целина филмовите ми се допаѓаат, не стриктно како хорор.
А се надевав на нешто подобро со оглед на одбраната екипа на глумци.....
Че ги разгледа предлозите, имам нешто ѕирнато и од Карпентер, али многу малку. Исто и од Херцог го сметнува за понатака Nosferatu не ми е гледан. Благодарам во секој случај.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
W

Werther

Гостин
Cloverfield го изгледав,ремек дело,од поодамна немам изгледано таков хорор филм.

Лектира за сите што се по хорор филмовите.

:)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Cloverfield го изгледав,ремек дело,од поодамна немам изгледано таков хорор филм.

Лектира за сите што се по хорор филмовите.

И јас пред многу скоро време, пред 15тина дена. Супер филмче. И псалм 21 го гледав исто имаше добри моменти.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Гледајте ги Martyrs, Inside, House Of The Devil, Dog Soldiers, Session 9, The Mist, Rec...

Ете ви една листа по незнам кој пат, не дека ме мрзи да пишувам, ама на поактивните членови на оваа тема веќе сум им досаден со истите препораки :)

П.С. Cloverfiled се гледа навечер, у најмалце 720p со слушалки! без тоа ништо не праите :D

W

Werther

Гостин
И јас пред многу скоро време, пред 15тина дена. Супер филмче. И псалм 21 го гледав исто имаше добри моменти.
Тhe Cabin in the Woods го имаш гледано ?

Не е лош,го гледав пред 1 месец супер филм,ама не е на исто ниво како Cloverfield.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Гледајте ги Martyrs, Inside, House Of The Devil, Dog Soldiers, Session 9, The Mist, Rec...

Ете ви една листа по незнам кој пат, не дека ме мрзи да пишувам, ама на поактивните членови на оваа тема веќе сум им досаден со истите препораки :)

П.С. Cloverfiled се гледа навечер, у најмалце 720p со слушалки! без тоа ништо не праите :D
Ете два филма си најдов ,сполајти.
Иначе Dog Soldiers ме има салам здрмано, ми ја имаше таа непредвидлива атмосфера која ја барам низ хорор филмовите.
Тhe Cabin in the Woods го имаш гледано ?

Не е лош,го гледав пред 1 месец супер филм,ама не е на исто ниво како Cloverfield.

Гледан ми е и овој. Обично поголем дел имам опфатено од попознатите да речам, но најголемиот хорорски мерак ми го приредиле филмови од стилот на Tenant, онака психолошко малтретирање со доза на хорор елементи. Али да не раширувам друга тема е веќе то.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Ете два филма си најдов ,сполајти.
Иначе Dog Soldiers ме има салам здрмано, ми ја имаше таа непредвидлива атмосфера која ја барам низ хорор филмовите.

Тие 2 филма, ќе те мрднат, скроз на скроз :D посакував ја да ги немав гледано...

The Tenant е мастерпис :)

Dog Soldiers, е најдобриот филм со
врколаци ever.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
172
Поени од реакции
38
The Others со Никол Кидман :) од 2001 година е вчера го гледав на tv1000 многу добар филм

Kajgana Shop

На врв Bottom