O
Orion.
Гостин
Досаден филм, бадијала потрошено време Јас би смислил подобра приказна, едино џенцките се јаки
Јас вчера го гледав, и мене не ми остави добар впечаток. Прилично аматерски филм, а и целата приказна некако ме напна ептен. Ретко кога после некој хорор не сум сакала да го гледам вториот дел. Така за овој. Толку беше тапа, што немам намера да го симнам вториот.Како бе The Human Centipede ви е добар филм?
Да ги оставиме настрана гадотиите, глумата од двете девојки е очајна и филмов е преполн со грешки. Поготово моментот кога им дава апчиња во чашата, и паѓа чашата и во другиот кадар по случката чашата пак е полна со вода Штом јас забележувам филмска грешка значи тапа е А и она, 100% accurate, демек медицински е возможно, шије ми га ѓуро, едино ако режисерот не се консултирал со некој лекар дипломиран во Мала Речица
Овој го гледав не е лош, иако не е типичен хорор филм, туку е и крими. Интересно е што дава увид на некои случувања во Америка од аспект на религиозниот фанатизам.
Интересно филмче
Предложете некој трилер-хорор ама да не биде паранормален(не сум расположен за нив у моментов) и некој понов...
Го симнав филмов, но не сум го гледал. Вреди да се изгледа? Што се дешава во кратки црти?Овој го гледав не е лош, иако не е типичен хорор филм, туку е и крими. Интересно е што дава увид на некои случувања во Америка од аспект на религиозниот фанатизам.
Се работи за тројца тинејџери кои наоѓаат жена за секс преку интернет. За жал, паѓаат во канџите на група религиозни фанатици. Ми се допадна филмот (не којзнае колку де) зашти глумата и режијата се одлични, а и пошто филмот е до некаде инспириран на вистински настани.Го симнав филмов, но не сум го гледал. Вреди да се изгледа? Што се дешава во кратки црти?
Баш ќе го пуштам да го гледам подоцна. Иначе не ми личи на хорор. И на замунда пишува дека е хорор, но по видеово не би можел да му дадам жанр - хорор.Се работи за тројца тинејџери кои наоѓаат жена за секс преку интернет. За жал, паѓаат во канџите на група религиозни фанатици. Ми се допадна филмот (не којзнае колку де) зашти глумата и режијата се одлични, а и пошто филмот е до некаде инспириран на вистински настани.
Не е до Замунда. Самиот режисер Кевин Смит сам си го најавуваше филмот како првиот хорор во неговата кариера.Баш ќе го пуштам да го гледам подоцна. Иначе не ми личи на хорор. И на замунда пишува дека е хорор, но по видеово не би можел да му дадам жанр - хорор.
Срање е. Најлошиот филм на Кевин Смит. Каша-попара.Го симнав филмов, но не сум го гледал. Вреди да се изгледа? Што се дешава во кратки црти?
Уште не сум го гледал, ќе видиме како ќе испадне.Срање е. Најлошиот филм на Кевин Смит. Каша-попара.