The RingПрегледај го приврзокот 37351
Само што ја најдов сликава на демотивавија.мк... И ми текна дека го гледав филмот на ТВ пред некој месец, ама не го догледав цел, а не видов како се вика за да го симнам. Ќе му текни на некој?
The RingПрегледај го приврзокот 37351
Само што ја најдов сликава на демотивавија.мк... И ми текна дека го гледав филмот на ТВ пред некој месец, ама не го догледав цел, а не видов како се вика за да го симнам. Ќе му текни на некој?
RingПрегледај го приврзокот 37351
Го гледав летото и изгубив саат и нешто на глупости.
Дечко и девојка заминуваат на пуст остров...
4.10
Сеа ќе ти дам ептен одвратен тим , и немој да ги прерипнуваш моментитеДајте бе нешто тазе, гадно и опако....
Ете ти добар трилер-хорор. Според вистинска случка е. Иначе овој Хостел едвај го чекам. Ќе биде јако.
Готов е Хостел 3, премиера на 27 декември.
Дајте некој предлог, ми се гледа некој добар хорор-трилер, или слешер, само нека биде некој модерен, не ми прават мерак старите класични хорори (и нека не биде со духови, страв ми е од нив)
http://www.youtube.com/watch?v=n3QWhmKboaUЕте ти добар трилер-хорор. Според вистинска случка е. Иначе овој Хостел едвај го чекам. Ќе биде јако.
alpha dog, ако планираш да го гледаш The Fourth Kind не го читај спојлеров, за марик14 е.Ете ти добар трилер-хорор. Според вистинска случка е. Иначе овој Хостел едвај го чекам. Ќе биде јако.
Како така да сум го пропуштил овој филм Мора да го гледам.gledajkte go The Devil Inside mnogu dobar film
--- надополнето: Dec 5, 2011 9:02 PM ---
http://www.youtube.com/watch?v=n3QWhmKboaU
Alpha Dog не го читај спојлеров ако планираш да го гледаш филмот, за Илумиос е.alpha dog, ако планираш да го гледаш The Fourth Kind не го читај спојлеров, за марик14 е.
Не е според вистинска случка, така направиле да биде за да се долови чувството кај гледачот и да се зголеми ефектот. Има и на гугл побарај дека не се вистините настаните. Сепак, добра фора од креаторите на филмот.
Ми беше досаден и го изгасив 15тина минути пред крајот.Моментално го гледам Apollo 18, добро филмче.