С
Спенсер
Гостин
Ја играм алијанса али хордите се 100 пати подобри....поорганизирани се и такви срања..алијансата се мн тапа за во бг и тоа мн ме нервира....
На кој сервер играш бе?Ја играм алијанса али хордите се 100 пати подобри....поорганизирани се и такви срања..алијансата се мн тапа за во бг и тоа мн ме нервира....
абе братучед ми го пиша ова... неиграм ја вакви срања... лупнал 3000ден за некоја си гемкарта... абе ненормална работа!На кој сервер играш бе?
Е ова е точно за хордите.Кога почнував wow играв само хорда бидејќи расите едноставно му се подобри во специализацииите и плус подобри места за левелирање имаат ..башка тоа што се многу поорганизирани и подобри во БГ....сега оваа година за прв пат сменив алианса поради расата мејџ(гноме мејџ е најдобар) и мислам дека хордите сеуште владеат..(иакос е навикнав на алиансата)!
немора да значи дека хордата е по организирана !Ја играм алијанса али хордите се 100 пати подобри....поорганизирани се и такви срања..алијансата се мн тапа за во бг и тоа мн ме нервира....