Тебе од која нафта дома ти даваат да пиеш? Which flavor? Dumb, Dumber, Dumberer?Па темава е педерлана и општо, што значи дека може да прашам со каков вазелин те мачкаат
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Само то ви е на ум, пикање работи у газ. Ебаве болесницитеА модата у газ да си ја напикаш. Иди мрси муда на тема каде можеш да аргументираш.
A што тебе ти се шуња во глава што се реши да ја отвориш темава? Ај бркај си работа.Само то ви е на ум, пикање работи у газ. Ебаве болесниците
Ги одобрувам хомосексуалните врски, бракови но во никој случај не одобрувам посвојувањето на деца. Да си кажам он топик.A што тебе ти се шуња во глава што се реши да ја отвориш темава? Ај бркај си работа.
Бев војска бев во кризни времиња старешина, пукав со пиштол, автомат пушкомитролез, пуушка, фрлаф бомби, исфрлав тромблон, пукав со топ, лансирав ракета, бев водач на воена формација со техника, камиони и људство, спиев по шатори и камиони, јадев од лимена канта со лајца која ја чував во чизмите, свирев во рок бенд, возев моториште, пробав некои супстанци, бев опколен и уапсен среде голем град ради носење на автоматско оружје, бев под присмотра и истрага на ДБК голем број на моите другари се по затвори ради пљачки, фалсификати, убиства гостував на ТВ ме имаше по весници ... но му признавам на секој кој е ебан в газ дека е помангуп од мене !Ги одобрувам хомосексуалните врски, бракови но во никој случај не одобрувам посвојувањето на деца. Да си кажам он топик.
А инаку гледам дека си многу дрзок и глумиш мангуп на секој кој не ги подржува. Се прашувам дали и во живо си вака мангупиште и фраерче? Олабави се малку
Тоа е дека си неизживеанБев војска бев во кризни времиња старешина, пукав со пиштол, автомат пушкомитролез, пуушка, фрлаф бомби, исфрлав тромблон, пукав со топ, лансирав ракета, бев водач на воена формација со техника, камиони и људство, спиев по шатори и камиони, јадев од лимена канта со лајца која ја чував во чизмите, свирев во рок бенд, возев моториште, пробав некои супстанци, бев опколен и уапсен среде голем град ради носење на автоматско оружје, бев под присмотра и истрага на ДБК голем број на моите другари се по затвори ради пљачки, фалсификати, убиства гостував на ТВ ме имаше по весници ... но му признавам на секој кој е ебан в газ дека е помангуп од мене !
Госпоѓата мушка а ?Тебе од која нафта дома ти даваат да пиеш? Which flavor? Dumb, Dumber, Dumberer?
Зошто да не сум дрзок? Ти и колегите сте ми дале причина да биде поинаку? Изгледа не ги препрочитувате постовите пред да удрите "испрати"?Ги одобрувам хомосексуалните врски, бракови но во никој случај не одобрувам посвојувањето на деца. Да си кажам он топик.
А инаку гледам дека си многу дрзок и глумиш мангуп на секој кој не ги подржува. Се прашувам дали и во живо си вака мангупиште и фраерче? Олабави се малку
>implying shemaleГоспоѓата мушка а ?
АмишТоа е дека си неизживеан
Пошо некој мојт носот да ти го пукнит, не за друго Лесно е да си интернет фраер. Баш и то го пратам на темава, им се стаде дрско и на wot и на peja. Сите кои не ве подржуваат уште од старт ги етикирате како заостанати, прости.Зошто да не сум дрзок? Ти и колегите сте ми дале причина да биде поинаку? Изгледа не ги препрочитувате постовите пред да удрите "испрати"?
Инаку не, во живо сум подрзок. Пошто овде тепам само време во вакви дискусии, а кога ќе излезам надвор сум таму за да имам добар провод и да не замарам глава за вакви срања од дискусии. За тие што се искрено заинтересирани и пристапот не им е дрзок, подбивачки, потсмевачки или понижувачки, нормално дека поцивилизирано се разговара ако сме тет а тет.
Олабаен сум bruh, као пенис надвор од г'шти, немај гајле.
>implying shemale
(;~
Можда од тука доаѓа дрскоста. Си се запрашал?Сите кои не ве подржуваат уште од старт .
Можда од тука доаѓа дрскоста. Си се запрашал?
Вртена една плоча, па сменета со друга. Немам модикум цивилизиран дискорс на ум со дволични снобови.
До толку не го сфати постот? Важно пак се најде увреден иако тој болдот не се однесуваше на тебе.Дечко, ти си луд. Немам никакво право да сум ПРОТИВ? Морам да ве подржам? Си имате вие проблеми, со мозокот.