Fallen`Angel
Im Gotham's Reckoning
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 5.658
- Поени од реакции
- 75
metallica - one i creeping death !!!!!!!! najbolji pesni
me mrzi site da gi pisuvam sea !
me mrzi site da gi pisuvam sea !
da :pos2: nema da izumrat vo podzemjeto uderground sub kulturata .tie i nikogas nebile vo kulturata taka da nemaa nikakvo znacenje.seljacki pesni.za seljaci :pos2:Insane напиша:Рибља Чорба .. Бјело Дугме .. Синан Сакич . Шабан Шаулич .. Дино Мерлин ... Цеца .. Нивните хитови нема никогаш да изумрат:wink:
neka te procitaa nekolku pati ovie tuka sto mrcatinace jas se soglasuvam so tebe nemam sto da dodadam bravo za napisanoto. se soglasuvam potpolnodj.goldy напиша:Hitovi koi nikogas nema da umrat, epten ubava tema za pisuvanje, ova ti doaga kako da te prasa nekoj kolku zvezdi ima na neboto, jas bi rekol bezbroj. Ima premnogu dobri hitovi koi navistina nikogas nema da izumrat, tie se del od nas del od nasite tatkovci babi dedovci, a ke prodolzat i ponatamu da gi slusaat nasite deca i decata na nasite deca. Bez razlika dali stanuva zbor za nasa makedonska zabavna i prekrasnata nasa ni narodna pesna, pa do najubavite evergrini od amerikanskoto francuskoto i spanskoto govorno podracje. Ne bi sakal da pisuvam koi se bi vlegle vo mojot izbor zosto ke mi treba cel den da pisuvam koi se hitovi na vcerasnosta ikoi ke ne nadziveat nas. No aj da ne bidam skrzav vo kazuvanje na pesni ke napisam nekoi koi navistina se dobri hitovi. Aj da pocnam so nasata makedonska, Nina Spirova, Dragan Mijalkovski, Verica Ristevska, Nikola Avtovski, Tomislav Manic, od stranskata Beattles, Rolling Stones, Creedence Clear Weather Rivavile, Roxy Muzic, Duran Duran, Madonna, AHA, Ultravox i drugi. Pozdrav