Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.374
- Поени од реакции
- 4.918
Некој на Против Сите новиот албум да го има и да сака да ми го прати ???
Ги ѕирнав ептен се добри. Браво.Не, PC оnly, a студио е во план, инаку моеш на каналот да чуеш дел од моја продукција и од албумот на Raw N Wicked.
За сите шо сакат да го спуштат новио албум "Ова малку ќе боли"!http://www.megaupload.com/?d=2DTQB68DТрака бр.3 од новиот албум на Стрес - Ова малку ќе боли. Boom bap.
Иначе и две иснтрументалки се дело на Mista93, меѓу кои и оваа.
Брејк а лег е `број еден` брејк-денс група во државава.
И денс-студио Ултра е тука негде.. Панчо и Андреј ги земаат за настапи и спотови. Мислам дека настапуваа на `Јас имам талент`.
Од Брејк а Лег се разочарав кога им ги видов кореографиите. Прво со меѓународен натпревар во Црна Гора
а потоа (тазе сега) следи ова..кое максимално ме разочара.
Врх на пропаста ми е. Со титула број еден не може вака.. Да прифатиш и осмислиш кореографија за бугарски спот ? Никогаш не би си дозволила.
Флексибилни се сите до еден, ама генерациски гледано се многу мали и неискусни. Кореографиите немаат никаква естетика и умешност, нема унасање во ритамот..еден на еден, да му `влезеш` на битот.
Буквално секој може да научи да стои на глава или да направи шпага или незнамтишто со вежбање. Да се биде број еден на државно ниво е тешко и треба постојано вежбање и многу многу посветеност.
Плус, Брејк а Лег постои година, година и нешто... а тоа е многу малку искуство.
Реткост е да си профи-танчер, но ова е далеку од тоа. Но, за наши стандарди ова е најдоброто што го имаме.
Како што има комерцијала во рапот, така и во брејк-денс под-културата.
ПАРТАЛИ! Секоја чест за дечково првпат слушам за него, но има талент и ме радува што имаме такви млади таленти ..Ако не го знаевте еве ви шанса да го упознаете
Има огромен потенцијал и знаење во дечково иако некои не го знаат.
Од исток, запад па до север. Сите ги има на видеово.
Тогаш слушни му ги и дургите песни на јутјуб. Нема да се разочараш.ПАРТАЛИ! Секоја чест за дечково првпат слушам за него, но има талент и ме радува што имаме такви млади таленти ..