Хип хоп културата во Македонија

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Па затоа напишав; (ако може да ги наречам)...
--- надополнето: Sep 19, 2011 4:08 PM ---
Barem vo rapot neka bide taka, iako vo rapot pak naj mnogu moze da se pravi taa stilova koloritnost.
Јас баш обожавам стилова колоритност оти се бавам со алтернативен/абстрактен рап, а ако не се лажам и ти :)
--- надополнето: Sep 19, 2011 4:14 PM ---
Pozdrav Lord.

(abe brat Lord mi se vika na mene kuceto :) zlaten retriver e ) hahaha ....
Поздрав до тебе и до кучето (госпо да го чува од гладни кинези);
http://www.youtube.com/watch?v=dk6HTtpACuA

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Едни од најталентираните нови артиси (ако може да ги наречам) моментало на сценава.
респецт
Слушам и друга музика ,ама моментално кај мене 90% се на рипит нивните песни.

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
Абе многу ме разочараа Raw'n'Wicked со ова срањево ново Red & Yellow... сеа ми се плаче.

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Титаниум не е некоја влијателна сила во хип-хопот али секогаш се залага за помагање на нови артисти, така да слушнете го најновото парче од прилепскиот рап ака Централен Запад

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
eve malce albanski rap od ovie teritorii, i ako e slabo vo sporedba so kosovskiot, no vredi

D

dystopian

Гостин

Едни и единствени, иако сигурен сум дека нивните песни се постирани стопати на темава, сепак, да ги испочитувам и јас. :)

Ljuben

Дебел!!!
Член од
3 јуни 2008
Мислења
48
Поени од реакции
2
dete so ti e tebe be?so ne bi napravil...Rap...znajs so e ??i sea ti ke mi recis deka ima MAKEDONSKI RAP??????? :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :zid:
Еве дека мак рапот сеуште живее, скриен е но живее --- надополнето: Sep 27, 2011 10:51 PM ---
Ново македонско рап видео!

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Ваљда нема да е проблем ова овде да иде,линков е мој ремикс на Јаков Дренковски - Скитник - http://soundcloud.com/vibe-2/nin-vibe-vetrot-prijatel-e-moj
Има и др. битови на каналот, слободно преслушајте и кажжете ми што мислите ако не ве мрзи. :)
--- надополнето: Sep 29, 2011 6:16 PM ---
Абе многу ме разочараа Raw'n'Wicked со ова срањево ново Red & Yellow... сеа ми се плаче.
Дe бре? Не ти се свиѓа битот или цела идеја?:)

Kajgana Shop

На врв Bottom