Ајдеее...На тепка муабети..Дарба за фаќање на ритам ????? Нема ни дарба за ритам, ни дарба за флоу, ни дарба за рецитал..
За ова ќе отворам нова тема, после. :wink:Не сум барал дали се поставени видеава, али еве нешто од оние кој придонеле највеке за развивање на ВИСТИНСКИОТ Мак Рап.
http://www.youtube.com/results?search_query=magijata+na+edna&search_type=&aq=f
Долги се али коа сте слободни видете ги има доста интересни работи.
Го имам документарецов, го земав уште кога му беше промоција. Многу добро е направен, браво за дечките што го правеа.Не сум барал дали се поставени видеава, али еве нешто од оние кој придонеле највеке за развивање на ВИСТИНСКИОТ Мак Рап.
http://www.youtube.com/results?search_query=magijata+na+edna&search_type=&aq=f
Долги се али коа сте слободни видете ги има доста интересни работи.
веќе го има. сеа да не дојди како фалење, но на мои настапи го имаме промовирано C-walk-от... има и едно бате на форумов само ќе се кажи и тој доста добро го прави crip walk-от... сепак ние практикуваме малку по оргинален, оној вистинскиот да речам и еве како изгледа тоа...Кога ова ке влезе во нашата хип-хоп култура ке им се клањам на сите рапери
леиииподобар од овој нема . бар ја така мислам.
Кога ова ке влезе во нашата хип-хоп култура ке им се клањам на сите рапери
за видено видено е, викам да влезе како дел од хип-хоп културата, т.е. секој што се “фали“ дека е во тоа хип-хоп движење да го знае тоа а движењето да си има критериуми, останатите да си бидат “слушатели на рап“....а не сеа секој втор е хип-хопер.Епа брат..Почни да се клањаш....Што да ти кажам..Ова е веќе видено кај нас...
Сакав да кажам, е, како елемент застапен кај нас, а во андерграундот постојат вакви момци, а богами и девојки дури и со по пеколни движења:wink:за видено видено е, викам да влезе како дел од хип-хоп културата, т.е. секој што се “фали“ дека е во тоа хип-хоп движење да го знае тоа а движењето да си има критериуми, останатите да си бидат “слушатели на рап“....а не сеа секој втор е хип-хопер.
Crip Walk Clown Walk е ова ..ова не ми е нешто убаво ..не е оригинално ...подобар од овој нема . бар ја така мислам.